Rockstar má pro GTA nápadů na dalších 45 let, tvrdí Benzies

Prezident studia Rockstar North se v nejnovějším rozhovoru pro Develop podělil o plány a směr dalšího GTA. Naštěstí se nemusíme obávat, že by se se sérii GTA stalo něco podobného, jako u CoD.

Podle Benziese zatím studio přesně neví, jakým směrem se vydá pokračování série, již nyní však mají sbírku nápadů, které jim vystačí na dalších 45 let. Je předčasné je nějak řešit a třídit, protože nyní jsou vývojáři plně zaměřeni na současnou verzi s číslem 5 a hlavně na její Online verzi, která potřebuje řádně vyleštit.

Pro vývojáře prý neexistoval žádný odpočinek mezi GTA V a GTA Online. Takže žádné pláže a drinky s paraplíčky, ale práce, práce a zase jen práce. Online verze hry ale není to jediné, na čem se pracuje. Mezi další projekty patří DLC a různé opravné patche, které pomohou vyřešit nějaké ty problémy v GTA Online, jako je třeba mizení aut, na který byl vydán v úterý opravný balíček, a nebo jednoduchý fakt, že se do online světa zatím prakticky nedá dostat.

A jestli máte rádi čísla, tak tento odstavec bude právě pro vás. GTA V vtrhlo na trh 17. září na X360 a PS3. Za pouhé tři dny se na jejím prodeji vydělala 1 miliarda dolarů. Prvního října spustil Rockstar GTA Online, které by mělo generovat další příjmy z prodejů a mikrotransakcí. A pro příznivce PC je tu i petice, kterou v současné době podepsalo již 575 000 hráčů a podle spekulací bychom se mohli PC verze dočkat na konci prvního čtvrtletí roku 2014. Uvidíme.

Diskuze (15) Další článek: Nejnovější trailer ke Call of Duty: Ghosts představuje nový mód Squads

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,