Rozdáváme balíčky Smrtící Oceli do sci-fi MMORPG Skyforge

Skyforge čeká na nové dobrodruhy a my rozdáváme klíče k balíčku Smrtící Ocel, který je doslova napěchován obsahem.

Většina hráčů, kteří nejsou do MMO žánru zasvěceni do hloubky, přeskakuje mezi těmi největšími rivaly žánru, jako jsou World of Warcraft či Guild Wars 2. Herní průmysl ale pokročil, vyrojila se spousta velmi povedených MMO odnoží a některé opravdu stojí za to.

CZA7g3XWUAEN1gV.pngdivine-form-demon.jpg

Jednou z nejlepších je Skyforge od studií Obsidian Entertainment a Allods Team. Hra je ke stažení zcela zdarma, což už samo o sobě velmi příjemně potěší, pro dosažení solidní úrovně tak nemusíte utratit ani korunu. Navíc ale nabízí mnohé balíčky, které vám obohatí hru a nabídnout ještě lepší zážitky.

 

Jedním z takových je i čerstvý Deadly Steel Pack. S ním se do řad bohů zařadíte mnohem rychleji a začnete čistit svět Aelionu od sil zla. Skyforge skvělým způsobem kombinuje sci-fi příchuť s fantasy zápletkou, do toho přidává akční souboje se spoustou schopností a zbraní, dává možnost volně a kdykoliv vybírat třídy a nechybí tu ani velmi propracovaný editor postavy. Zkrátka vše, co na MMO máme rádi.

Obsah Deadly Steel Packu

Balíček s cenovkou 36 eur je kompletním úvodem do světa Skyforge a obsahuje dva menší packy - Berserker a Slayer. Oba vám propůjčují přístup jak ke dvěma unikátním třídám, tak exkluzivním schopnostem, kostýmům, legendárnímu vybavením a zbraním. 

Do vínku dostanete také 30 dní prémiového účtu zdarma a pěknou zásobu herní měny, medailí, kreditů a replikátorů, což slouží k nákupu lepšího vybavení a obsahu do hry. Více informací na oficiálních stránkách.

Jak aplikuji klíč?

Klíč, který od nás dostanete, stačí zadat do políčka "Redeem code" ve vašem profilu na oficiálních stránkách. Pokud profil nemáte, musíte se zaregistrovat. Pak už stačí jen stáhnout herního klienta a ponořit se do fantasy sci-fi světa.

Jediné, co musíte pro dostání klíče udělat, je uvést svůj email do formuláře níže. Obratem pak dostanete jeden z klíčů. Máme pouze 20, takže nepromarněte svou šanci a buďte rychlí! Kdo dřív přijde...

Váš názor Další článek: Destiny 2 nejspíše letos ještě neuvidíme

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,