RPG titul The Dwarves vychází již příští týden

Už příští týden se dočkáme trpaslíků.

Po dlouhém čekání konečně příští týden ve čtvrtek 1. prosince  vychází RPG titul The Dwarves od studia KINGArtGames. Podívejte se na nový trailer, ve kterém vývojáři děkují za podporu od svých fanoušků.

Pokud jste o hře ještě neslyšeli, The Dwarves („Trpaslíci“) je PRG od studia KingArtGames, které stojí i za slavným titulem The Book of Unwritten Tales. Děj hry je inspirován stejnojmennou best-sellerovou novelou od saského spisovatele Marcuse Heitze.

Vývojáři slibují bohatý fantasy svět s tou, jak sami vývojáři označují trpaslíky, „nejhustější“ fantasy rasou. Hrdí jsou také na bojový systém založený na tom, že spolu s dalšími trpaslíky drtíte ohromné zástupy skřetích nepřátel. Hru ovládáte z pohledu ze shora a nechybí ani možnost hru zastavit a svou bojovou strategii si pořádně promyslet.

The Dwarves vychází již příští týden ve čtvrtek 1. prosince na Xboxu One, PS4 a PC a to jen díky fanouškovské podpoře prostřednictvím Kickstarteru. Podle vývojářů se jedná o jejich dosud největší projekt a není tedy divu, že nový trailer slouží zejména jako poděkování za to, že se hra mohla stát tak velikou a získat i příjemné doplňky jako kvalitní dabing či orchestrem nahraný soundtrack.

Diskuze (1) Další článek: BioWare: Mass Effect Andromeda bude naše největší hra

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,