Rubačka Nier: Automata vyjde v nové Game of the YoRHa edici

Jedno z nejvydařenějších akčních RPG minulého roku dostane novou edici, ve které najdete všechno, co si jen můžete přát. Dostupná bude na PC a PS4.

Nier: Automata si loni získala lásku hráčů a kritiků, což vedlo také ke spoustě ocenění. Nedávno se jí díky vydání na Xboxu podařilo přehoupnout už přes hranici tří a půl milionů prodaných kopií. Nedávno se vyrojily spekulace o tom, že by se mohla hra na svět podívat v novém vydání a jak už tomu tak na internetu bývá, na každém šprochu pravdy trochu.

Akční hra od Square Enix bude v jednom úhledném balíčku, který kromě hry samotné bude obsahovat také 3C3C1D119440927 DLC a kosmetické doplňky. Hráči na PS4 se navíc mohou těšit také na dynamické téma na pozadí svého systému a co více, také 15 nových avatarů, kterými se budou mít možnost pochlubit všem, které na síti potkají.

Pokud jste ještě na tuto skvěle propracovanou hru z minulého roku nesáhli, je nejvyšší čas. A Game of the YoHRa Edition je výbornou příležitostí, jak ji dostat rovnou v kompletním balení. Vycházet bude na PC a PS4 už 27. února.

Diskuze (1) Další článek: Hráči CS:GO útočí na milovanou hru za to, že je zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,