S novým bonusem bude chytání vzácných pokémonů mnohem jednodušší

Niantic Labs přidávají do hry nový prvek, který zvýši šance na chycení rare pokemonu.

Na základě nového catch bonusu (bonus za chycení), který byl do hry nedávno přidán, se hráči zvýší jeho šance na chycení nějakého unikátního pokémona v rámci různých trenérských tříd či medailí.

Když dosáhnete vyššího tieru (úrovně) medaile například u třídy Kindler rapidně se zvýší váš bonus na chycení nějakého unikátního ohnivého pokémona. To by mohlo výrazně pomoci těm, kteří se už nějakou dobu snaží do své sbírky získat třeba Charmandera, Vulpixe nebo Ponyty.

Za účelem dosáhnout vyššího tieru bude hráči potřebovat chytit co největší počet pokémonů stejného typu. Budete li usilovat například o vodního, musíte lovit jen ty, specializující se na vodní útoky nebo nějak spojené v právě s tímto živlem. 

Pokémoni s více jak jedním živlem budou garantovat průměrný bonus, zatímco ti z jedné kategorie bude dávat bonus vyšší. ,,Pokémon Pidgey spadá do kategorie Normal a Flying. Má tedy více jak jednu základní kategorii a bonus za jeho chycení se rozprostře do každé z nich avšak pokémon jedné kategorie by získal bonus je do té do které spadá." vysvětluje společnost Niantic.

Datum spuštění tohoto nového prvku ještě nebylo oznámeno, ale Niantic Labs slibují, že to bude již brzy.

Hru pro mobilní zařízení si můžete pořídit v rámci služby Google Play nebo v App Store.

zdroj: VG247

Váš názor Další článek: Dnes vychází Mafia 3: nalaďte se novým videem!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,