GC18: Sekiro: Shadows Die Twice má datum vydání a krásnou sběratelku

Samurajská řežba od tvůrců Dark Souls bude mít i sběratelskou edici. Co všechno v ní najdeme?

SekiroShadows Die Twice bylo jedním z překvapivých odhalení na E3. Fanoušci Souls her okamžitě jásali a jediné, co jim chybělo k úplné radosti bylo zjistit, kdy si parádně vypadající simulátor smrti zahrají. Teď se konečně dočkali. 

sekiro_shadows_die_twice_gamescom_screen_2.jpgSekiro-Shadows-Die-Twice-Gamescom-1.jpgSekiro-Shadows-Die-Twice-Gamescom-2.jpg

Jestli je Sekiro opravdu ještě těžší než Dark Souls se budeme moci přesvědčit na vlastní kůži 22. března 2019.  Pro ty největší fanoušky bude k dispozici kromě hry také sběratelská edice a ta bude opravdu bohatá. Najdeme v ní luxusní figurku, steelbook, artbook, digitální kopii soundtracku a také mapku a mince ze hry.

Již brzy bychom navíc měli dostat k dispozici první pořádné záběry z této samurajské akce. Na Gamescomu se totiž má objevit už v hratelné verzi. V nejbližších dnech tak můžeme očekávat video několika minut hraní.

Sekiro bude možné hrát na PC, PS4 i Xboxu One a my už se nemůžeme dočkat dalších stovek úmrtí, které bude nutné podstoupit v cestě za mistrovským zvládnutím celé hry.

Váš názor Další článek: Anachrony: cestování časem v post-apokalyptické budoucnosti (preview)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,