Společná soutěž magazínů GameStar a Doupě.cz je u konce!

V uplynulých měsících jsme pro vás ve spolupráci s papírovým magazínem Gamestar připravili soutěž, v níž před vědomostmi a znalostí herního dění vynikla především vaše vlastní kreativita. Po dobu několika týdnů se tak mohli čeští hráči a čtenáři prezentovat svými psanými výtvory na téma "nejlepší zážitek z hraní" či zpracovat a vytvořit krátkou recenzi vybraného herního titulu. Příspěvků se sešel hojný počet, ty nejkvalitnější se s postupem času objeví na webu časopisu GameStar, kde si jej budou moci pročíst a prostudovat také ostatní hráči.

Pozorní čtenáři Doupěte jistě nepřehlédli skutečnost, že se jejich oblíbený webový magazín stal jedním z mediálních partnerů soutěže. V tomto článku jste si tak mohli přečíst jeden z obdržených písemných příspěvků, který se i z vaší strany setkal s příznivým ohlasem.

Na závěr podotýkám, že na pultech většiny obchodů lze v současnosti najít poslední číslo časopisu GameStar. Prázdninové dvojčíslo, jehož detailní recenzi naleznete zde, přineslo mimo všech článků také plnou verzi podmořské akční hry Aquanox. Jednou z mnoha novinek nového vydání je také DVD příloha - GameStar s DVD si tak můžete zakoupit za 150 č, tedy za stejnou cenu, jako GameStar se dvěma CD.

Zdroj: PR, Vlastní zpráva

Váš názor Další článek: Tříminutové video konzolového zázraku Medal of Honor: Rising Sun

Témata článku: , , , , , , ,