Startují letní výprodeje, Steam i GOG nabízí obří slevy

Jak už to tak bývá, letní dny plné slunce a pobíhání venku se nám vydavatelé snaží "zpříjemnit" megaslevami. Nu což, léto počká.

Konečně tu zase máme letní období, které nám kromě krásného počasí přináší i krásné slevy na hry v digitální distribuci. Jako první s akcemi tentokráte začal server GOG, kde jsou dvakrát denně jiné slevy na hry, výhodné tématické bundly a jako dárek dostanete za nákup něco zdarma. A čím více zaplatíte, tím více her zdarma dostanete. V případě útraty za 1$ se můžete těšit na klasiku Sim City 2000, za 20$ Stalker: Clear Sky a za 50$ hru Xenonauts. Akce trvá od 3. do 21. června.

470232-gog-sales-2015-653x367.jpg

Na co se ještě můžeme těšit? Rozhodně na příští týden, kdy by mělo začít to pravé výprodejové šílenství. 11. června by měl začít každoroční „Summer Sale“ na Steamu, který by měl trvat do 20. června a vy tak budete moci utrácet vaše těžce vydělané penízky za výhodné akce.

A pokud něco nestihnete, nezoufejte, většinu her se slevou budete moci později koupit v následujících víkendových akcích na serverech www.g2a.com, www.kinguin.cz, www.g2play.net, www.key4you.cz nebo www.greenmangaming.com.

Váš názor Další článek: Komiksová střílečka Battleborn odhaluje módy a další detaily

Témata článku: , , , , , , , , , , ,