Styx: Shards of Darkness prezentuje v novém videu možnosti zabíjení

Když se chce utkat malý goblin s majestátními elfy, musí zvolit cestu stealthu. Nový trailer na Styx: Shards of Darkness nám však ukazuje, že se v březnu můžeme těšit na pořádnou hromadu vychytávek.

Roku 2012 vyšla hra Of Orcs and Men… tento titul však příliš velkou díru na trhu neudělal, a tak se vývojáři z Cyanide Studio rozhodli vydat cestou stealthu, kterou nám prezentovali v roce 2014 titulem Styx: Master of Shadows. V něm se hlavním hrdinou stal jeden z hlavních protagonistů z Of Orcs and Men. Ať je váš názor na Styx jakýkoli, vývojářům se hra zalíbila natolik, že chystají nový díl s názvem Styx: Shards of Darkness.

Hlavní rozdíl má nastat v pohledu na hru. V Master of Shadows jste byli zlodějem, ale Shards of Darkness vás vezme hlouběji do vyprávění a uvěřitelnosti světa. Po pádu Akenash tower se Styx chystá infiltrovat Korrangar, ve kterém probíhá diplomatický summit, o kterém však Styx zjistí, že není ničím víc než pouhou fasádou.

Nová lokace vám přinese hlavně nové nepřátele – temné elfy. Díky nim nám Styx nabídne slušnou nabídku schopností čítající amber vision, možnost se na chvíli zneviditelnit či dokonce schopnost se naklonovat. Nově si budete moci vyrábět různé předměty, které vám pomůžou nepřítele omráčit, odlákat či dokonce zabít.

Vývojáři se chlubí také využitím Unreal Engine 4, zatímco v předchozím díle použili pouze Unreal Engine 3. Při zhlédnutí traileru je však jasné, že AAA titulům se Shards of Darkness pochopitelně nemůže rovnat.

Zda se Styx: Shards of Darkness povede zjistíme v březnu tohoto roku, kdy hra vychází na Xbox One, PS4 a PC. Vývojáři již nyní lákají, že při předobjednávce přes Steam získáte 10% slevu a exkluzivní přístup k Akanash set odemykajícímu oblek a dýku z Master of Shadows.

Váš názor Další článek: Halo Wars 2 vyjde díky THQ Nordic na PC v krabicové verzi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,