Sucker Punch pro nový inFamous naskenoval populaci Seattlu

Nejnovější akční adventura ze série inFamous je prakticky hotová a ven vyplouvají další zajímavosti a detaily. Víte například, že ve hře potkáte opravdové obyvatele Seattlu?

Kluci ze Sucker Punch před pár dny oznámili, že je hra hotova a tvůrčí tým jen leští detaily a odstraňuje chybky, které by ve hře mohly zůstat. Pozítří a za 10 dní se dočkáme zbrusu nových videí s dříve neviděnými záběry, ještě předtím ale dorazilo několik ždíbků od dabérů Troye Bakera a Travise Willinghama.

Ano, právě oni namluvili ústřední duo protagonistů, Delsina Rowe a jeho bratra Reggieho. Ti totiž měli možnost si zahrát téměř hotový build hry a na Twitteru nešetřili chválou. „Bože. Ještě jste nic neviděli lidi,“ napsal Travis. To Troy se podělil o podstatně šťavnatější detail. Všichni obyvatelé, žijící v herním Seattlu hry inFamous: Second Son, jsou opravdoví lidé, které vývojáři naskenovali a přidali do hry.

 

A to není vše. Umělá inteligence všech obyvatel má být unikátní a zcela nevypočítatelná, takže si během hrátek ve městě budete připadat, jako byste se proháněli po opravdovém Seattlu s živými lidmi. No to jsme zvědavi.

inFamous: Second Son vychází 21. března letošního roku exkluzivně pro PS4. Naši recenzi vám přineseme hned, jak padne embargo.

Váš názor Další článek: Pohybová hra Kinect Sports Rivals nás vezme napříč světem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,