PC | Akce | Video

Takhle měl vypadat Star Wars: Battlefront 3

Pod pojmem Star Wars Battlefront si dnes představíme střílečku od studia EA DICE. Na této hře však mnohem dříve pracovalo studio Pandemic, které chystalo dokonce i třetí díl – podívejte se, jak měl vypadat.

Pokud jste dlouhodobí fanoušci Star Wars, možná jste v roce 2004 vyzkoušeli titul Star Wars: Battlefront a následně v roce 2005 i jeho pokračování. Z Battlefrontu se měla stát trilogie, studio Pandemic se však rozhodlo projekt zrušit. Díky youtubovému uživateli FuZaH se ale můžeme podívat alespoň na to, jak měl Star Wars: Battlefront 3 vůbec vypadat.

Videa jsou celkem dvě a dohromady vám zaberou kolem třinácti minut. Jedná se o gameplay záběry z tutorialu, údajně ještě z pre-alfa verze. Datují se do roku 2008, ale jejich vložení na internet proběhlo teprve před pár dny.

Na hře je znát, že měla do konečného vydání přeci jen ještě hodně daleko a videa provází různé technické problémy. Samozřejmě ani po grafické stránce se dnešním standardům nevyrovná. Můžeme ale posoudit alespoň stránku příběhovou, ostatně první Star Wars: Battlefront se za svou kampaň nemusí vůbec stydět.

Licenci Star Wars momentálně vlastní EA, která ji využila například na Star Wars: The Old Republic či poměrně nedávný Star Wars Battlefront, ale i na řadu mobilových titulů. Na E3 tato společnost prohlásila, že pracuje na dalších titulech z předaleké galaxie.

Diskuze (1) Další článek: Forza Horizon 3 se chlubí startovním trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,