Terraria dosáhla 20 milionů prodaných kopií, oznamují tvůrci

Studio Re-Logic s nadšením oznamuje, že jejich titul Terraria dosáhl 20 milionů prodaných kopií.

 

Terraria dosáhla tohoto úspěchu již na konci minulého roku. Studio Re-Logic se tímto úspěchem však pochlubilo až nyní na svých stránkách. Terraria vyšla na PC v květnu roku 2011 a trvalo tedy nějakých pět a půl roku, než dosáhla tohoto milníku. K informacím Re-Logic zároveň dodává, že 8,5 milionu kopií bylo prodáno mezi červnem 2015 a koncem roku 2016.

„Celý náš tým by vám všem rád řekl veliké DĚKUJEME za to, že jste umožnili, aby se tohle stalo skutečným.“ řeklo studio Re-Logic na svých stránkách. Zároveň dodává, že bylo potěšením mít nás všechny na této cestě a určitě se chce Terrarii ještě věnovat.

Další poděkování směřuje na adresu vydavatelství 505 Games za to, že Terrarii vydalo i na konzolích. Nutno však nezapomínat na to, že Terrarii si dnes můžete zahrát prakticky na čemkoli včetně chytrých telefonů a kapesních konzolí PS Vita a Nintendo 3DS.

Závěrem studio dodává, že patch 1.3 vyjde na konzolích každou chvíli a mobily budou hned následovat. V přípravě však mají rovněž rozšíření Terraria: Otherworld, o kterém zatím nechtějí moc prozrazovat.

Závěrem určitě stojí za to porovnat první oficiální trailer na Terrarii z května roku 2011 a nejnovější trailer z června roku 2015.

Váš názor Další článek: Strategie Cities Skylines brzy zamíří na Xbox One a Windows 10

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,