Akce | DLC

The Last of Us: Remastered nabízí nové multiplayerové DLC

Multiplayerové rvačky ze survival akce The Last of Us pro PS4 se obohatí o nové dodatky a obsah.

V brzké době bude k dostání hned několik DLC přídavků, jako např. Tactical Weapons Bundle (2.99 dolarů), ve kterém dostanete taktickou brokovnici, poloautomatickou pistoli, loveckou pušku a kuši. Jednotlivé zbraně si můžete pořídit také za cenu 0.99 dolarů. K mání bude několik hodně brutálních poprav, každá opět za 0.99 dolarů.

Pro ty z vás, kteří chce přežít za každou cenu, tu je Risk Management Survival Skills Bundle za 3.99 dolarů. V něm dostanete schopnost Lone Wolf, která vás udělá mnohem zdatnějším bojovníkem mimo tým. Také je tu Second Chance, což vám přidá dodatečnou lekárničku, pokud máte zdraví pod půlkou, a dále Jack of all Trades, Lucky Break a Lethal Efficiency, které vás podpoří v boji.

Je tu také balíček Misfit Head Item Bundle pro ty, kteří chtějí během přestřelek zkrátka dobře vypadat. Najdete tu hrstku čepic, brýlí, bandan a dalších cetek, kterými si zkrášlíte svého avatara. A nakonec bude k mání Gestures Bundle, který přidá, jak již název napovídá, nějaká ta vítězná gesta.

Váš názor Další článek: Venku je další oficiální trailer na bojovku Tekken 7

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,