The Order: 1886 nabídne technologicky vyspělejší Londýn

Londýn v akční third-person hře The Order: 1886 bude postaven na základně skutečného, nicméně se ale nevyhne mnoha úpravám a technologickým vychytávkám.

O nadějně vypadající hře The Order: 1886 od vývojářského studia Ready At Dawn toho moc nevíme, a proto každá nová informace potěší. Ru Weerasuriya, ředitel studia, nyní na PS blogu naznačil hlavní rozdíly mezi skutečným Londýnem a tím, který pro nás chystají.

Londýn bude z velké části vybudován podle reálné předlohy 19. století, kde najdeme známá panoramata jako Big Ben, katedrálu svatého Pavla či Tower Bridge kvůli tomu, aby příběh zněl mnohem věrohodnějším dojmem. Ovšem tvůrci pro nás připraví i spoustu novinek, kde tu největší roli bude hrát technologický pokrok.

Narazíme zde například na pokročilejší metro, které povede pod zemí i na povrchu, na kontrolní věže, jejichž strážci se světlomety budou kontrolovat nepřátelskou aktivitu jak ve vzduchu, tak na zemi. Dále pak na obloze uvidíme přikotveny obří vzducholodě, elektrické lampy nahradí v ulicích plynové a v neposlední řadě nechybí ani futuristické zbraně. Půjde tedy o lahodnou kombinaci historie a sci-fi, kterou máme tak rádi.

The Order: 1886 má vyjít koncem roku 2014 exkluzivně pro Playstation 4 a je naplánován jako trilogie, kterou by měla časem doplnit i filmová předloha.

Váš názor Další článek: Šílený Max představuje bohaté možnosti úprav vozidel

Témata článku: , , , , , , , , , ,