Tipy na dárky pro herní maniaky a zbytek lidstva

Je prima pod stromeček dostat novou hru nebo konzoli. Ale o Vánocích se dárky nejen dostávají, ale i dávají. A zde nejeden z nás narazí. Co jen má kamarádům a rodině darovat?

Kosmetika pro mámu, flaška vína pro tátu a sestřičce nějaká ta levná panenka (počkat, nevyrostla už z nich a neocenila by spíše řasenku?). Zkrátka vymýšlet vánoční dárky není lehké.

Kdo má nervy z ocele, nechť se vydá do přecpaných nákupních center a hledá vhodnou inspiraci. Kdo však chce skutečně překvapit a zůstat při tom duševně zdravý, ať raději hledá dárky na internetu. Balíčky přijdou i v předvánoční čas nejpozději do několika dní.

A kdo má pod čepicí…

I hledání na internetu může být náročné. Zvlášť když už člověk po stránkách brouzdá hodiny ve snaze najít něco skutečně originálního. Peklo pak je, když konečně narazíte na něco vhodného – ale nikde nemůžete najít, kde to koupit.

Proto pro všechny ty, kteří zoufale hledají pomoc s výběrem dárků, vznikl web Vánoční-dárky.cz. Jedná se o katalog s vybranými dárky z nejrůznějších českých e-shopů. Když si tedy nějaký dárek vyberete, nejenže hned vidíte jeho cenu, ale stačí kliknout a budete přesměrováni do internetového obchodu, kde jej rovnou koupíte. Snadné, rychlé.

Filtrujte, filtrujte, filtrujte…

Probírat se samotným katalogem bez pořádného filtrování by nebylo příjemné. Ale tvůrci webu samozřejmě mysleli i na inteligentní vyhledávání podle řady parametrů. Všechny dárky v katalogu jsou tak rozděleny jednak do řady tematických kategorií (typu vtipné, praktické, adrenalinové dárky apod.) a jednak do kategorií podle obdarované osoby.

Jednoduše si tak vyfiltrujete dárky nejen pro rodiče, pro babičku, ale také pro přítelkyni či pro šéfa. A aby toho filtrování nebylo málo, lze také vyplnit pole záliby a druh sortimentu. A samozřejmě také cenové rozpětí.

Kromě vyhledávání dárků je možné na webu o dárky i soutěžit nebo se začíst do článků s vánoční tématikou – přece jen rozšíření obzorů ještě nikomu neuškodilo.

Takže? Dočká se i vaše rodina příjemného překvapení pod stromečkem? Vyzkoušejte portál Vánoční-dárky.cz.

Diskuze (2) Další článek: Filmová adaptace Kane & Lynch žije, láká hvězdným obsazením

Témata článku: , , , , , , , , , ,