Tipy na nejlepší hry zdarma pro Switch: MMO, battle royale a další

I když stále píšeme o tom, že na Switch vychází spoustu skvělých her, tak ne každý hráč si za ně může dovolit utrácet. Jak se na téhle konzoli můžete zabavit bez nutnosti tasit peněženku? Na minulých generacích to nebyla žádná sláva, ale Switch má v tomto ohledu co nabídnout.

Tetris 99 

Tetris je tady s námi už pěkných pár desítek let. Stále ale vycházejí jeho nové podoby, kdy se k jednoduchému konceptu přidávají různé zajímavé nové prvky. Nedávno to byl například Tetris Effect pro PlayStation 4, který podporuje i virtuální realitu. Nintendo ale přináší další alternativu. Spojilo základy Tetrisu s dnešním trendem battle royale her.  

tet.jpgtet4.jpgtet3.jpgtet2.jpg

V základu to stále není nic těžkého. Skládáte si tvary tak, aby vytvořily souvislou linii a pokud už nemáte další prostor, končíte. Tady ale nehrajete sami. Celkově je v jedné hře připojeno 99 hráčů, se kterými musíte soutěžit a můžete si také mezi sebou škodit. Není nic příjemného, když se vám z ničeho nic na vašem hracím poli navrší kostky hned o několik pater. 

Tak jednoduchý koncept i po tolika letech funguje výborně. Při samotném hraní je to docela chaos, protože mimo koordinace kostek také musíte dávat pozor na to, kdo na vás útočí a není od věci vybírat si zranitelné cíle pro vlastní útok. 

I když nemáte přímo rádi žánr battle royale a jeho hry, tuhle variantu na Switchi rozhodně vyzkoušejte. Tetris 99 ale bohužel patří mezi tituly, které si bez předplatného Nintendo Switch Online nezahrajete. Vzhledem k tomu, že je oproti konkurenci o dost levnější, to ale není zase taková tragédie. 

Váš názor Další článek: Šéf Warhorse Studios: Vývoj hry jako Kingdom Come stojí stamiliony

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,