Trackmania míří na DS

Společnost Ascaron ohlásila, že už 21. listopadu mohou závodní šílenství Trackmanii potkat i hráči na NDS. Handheldová verze hry s sebou přinese tři klasická prostředí, včetně oblíbeného závodního stadionu.

tmds_01.jpgtmds_02.jpgtmds_03.jpg

Závodní hra Trackmania si získala srdce stovek tisíc hráčů, ať už tím, že dovoluje soupeřit v závodech o zlomky sekundy, nebo i faktem, že jsou k dispozici plně zdarma multiplayerové verze hry. Nejspíš už jste sami strávili pěkných pár hodin rychlými průjezdy typickým stadionem ve stylizované formulce, kdy rychlosti stále dosahovaly maxima, jedna zatáčka střídala druhou a všemožné skoky a lopingy byly na denním pořádku. Nyní podobnou možnost získají i majitelé handheldu NDS, když vyjde jednoznačně označená Trackmania DS.

tmds_04.jpgtmds_05.jpgtmds_06.jpg

Ta sice nebude zdarma, ale na druhou stranu si ji můžete zahrát klidně kdekoliv na cestách. V přepočtu za devět stovek korun dostanete hned trojici odlišných prostředí, kdy každé z nich je charakterizováno i vlastním vozidlem. Již zmíněný stadion má typickou formuli, stařičká auta kolíbající se na přehnaných tlumičích vás uvítají v poušti a milovníci silných vozů si užijí v rally. Na to, zda se podaří Trackmanii udržet chytlavou hratelnost, si musíte ale počkat do konce listopadu.

Zdroj: TZ

 

Dostupné pro: 3DS
Žánr: Závodní | závodní šílenství
Výrobce: Ascaron Entertainment | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 21. listopad 2008
Váš názor Další článek: Recenze: LittleBigPlanet – malá VELKÁ hra

Témata článku: , , , , ,