Tvůrci Forza Horizon vytváří hru v otevřeném světě, ve které se nebude závodit

Studio Playground Games se proslavilo závodními hrami Forza Horizon. Nyní vytváří hru s otevřeným světem, ve které se nezávodí.

Informaci se dozvídáme díky rozhovoru zakladatele a kreativního ředitele Playground Games Ralpha Fultona se serverem Games Industry. V rozhovoru tvrdí, že založili novou pobočku a společnými silami pracují na hře v otevřeném světě, která nebude závodní.

Dle Fultona je to skvělá příležitost, jak otestovat jejich schopnosti v jiných žánrech. Věří, že za roky své existence se stali velmi dobrými ve vytváření závodních her, ale mohou se stále zdokonalovat a rádi by zkusili vytvořit i něco jiného.

Hra zatím vystupuje pouze pod názvem Project 2, zdá se však, že ji vývojáři neberou na lehkou váhu. Mimo založení nové pobočky plánují rozšířit svůj tým z nynějších 115 členů na 200 členů.

Další informace o této hře v otevřeném světě neznáme. Fulton v rozhovoru však připomíná, že Forza Horizon pro ně hodně znamená a s vývojem závodních her nekončí. My jim pochopitelně přejeme úspěch ve všem, do čeho se pustí.

Váš názor Další článek: Nové video podrobně představuje hardware konzole Nintendo Switch

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,