Ubisoft: Assasin's Creed: Unity pro PS4 nebylo zhoršeno na úkor xboxové verze

Pár dní stará nemilá informace na sebe nenechala dlouho čekat a hráči se začali bouřit.

Není to ani pár dní ode dne, kdy jsme vás informovali o horším rozlišení a sníženém počtu snímků za sekundu u očekávaného Assassin's Creed: Unity pro konzole. Ubisoft hned po oznámení začal čelit rozsáhlé kritice na svém oficiálním Twitter profilu a hráči se začali ptát, proč byla jedna verze zhoršena na úkor druhé.

Situace už zašla tak daleko, že i samotný Ubisoft se k této problematice musel znovu vyjádřit. Tisková zpráva tedy ujišťuje všechny hráče, že AC: Unity pro PS4 nebylo nijak zhoršeno kvůli menšímu výkonu konkurenční konzole.

Studia podílející se na vývoji (a že jich je) již prý od začátku dávali všechno do co nejlepší optimalizace pro nové konzole. Bohužel, i přes tento fakt se nepodařilo, aby hra na obou konzolích běžela podle ideálních představ všech. To stejné platí jak pro Xbox One, tak pro PS4. Žádná verze tedy nebyla záměrně "downgradnuta."

Co myslíte: Doplatila PS4 verze hry Assassin's Creed: Unity na papírově slabší Xbox One? Nebo jsou toto všechno pouhé řeči zatvrzelých fanoušků konzole či značky?

Diskuze (9) Další článek: Brutální trailer pro Dark Souls II: Crown of the Ivory King DLC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,