Ubisoft nemá problém s odkladem projektů, roční cyklus může být zrušen

Stejně jako v případě odkladu Watch Dogs a kompletní předělávky Rainbow Six: Patriots může podobný osud postihnout i mnohé jiné série Ubisoftu, včetně Assassin’s Creed.

Pokud totiž společnost nebude moci zaručit odpovídající kvalitu, s velkou pravděpodobností titul odloží, případně zruší roční opakovačku. To prozradil Laurent Detoc v rozhovoru pro IGN.

Kdybychom si mysleli, že skončíme s 70% hrou Assassin’s Creed, tak ji nevydáme. Poškozuje to značku. Nebudu vám říkat jména, ale pokud začnete dělat 70% hry, postupně to lidi přestane bavit a ztratí zájem o značku. Už ji prostě nebudou chtít hrát,“ řekl Detoc.

Nejnovější Grand Theft Auto letos hrálo kolem 30 milionů lidí. V minulém roce, abychom to zaokrouhlili, si 10 milionů lidí zahrálo Assassin’s Creed. Až přineseme AC v příštím roce, zahraje si ho dalších 10 milionů lidí, které může zaujmout nové historické období, nový příběh. Je to o různorodosti a variacích.

Assassin’s Creed IV: Black Flag je mnohými považován za jeden z nejlepších dílů série a jsme rozhodně zvědavi, s čím se Ubisoft vytasí na nové generaci konzolí.

Váš názor Další článek: Gran Turismo 6: poctivá závodní nálož (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,