Ubisoft odhalil plány na vydání hitů do konce fiskálního roku 2016

Francouzský herní gigant Ubisoft zveřejnil pár čísel ohledně prodejů, počtu vyexpedovaných kusů her nebo plánech na blízkou budoucnost.

Ať chcete věřit nebo ne, dva poslední díly série Assassin's Creed prodaly přes 10 milionů kopií. Jak už všichni jistě pochopili, jedná se o díly Unity a Rogue. Navíc Rogue brzy vyjde ještě na PC, takže prodeje porostou. Co se týče Far Cry 4, tak této hry z prostředí Himalájí se prodalo přes 7 milionů kopií a závodní MMO hry The Crew "pouze" 2 miliony. Městská akce Watch Dogs prodala 10 milionů kopií a série Just Dance nějaké 4 miliony. Podle vývojářů enginu nového Unity byl sice start hry zpackaný, ovšem dal velký technický potenciál do budoucna.

Mnohem podstatnější informace, která všechny zajímá, se však týká připravovaných velkých her studia. Ubisoft potvrdil, že hry jako Assassin's Creed: Victory, The Division či Rainbow Six: Siege se stále připravují a měly by dorazit do konce příštího fiskálního roku, který končí 31. března 2016. S největší pravděpodobností tedy koncem letošního roku.

Co se týče financí, francouzská firma vykázala vzrůst zisků z digitálního trhu o 157% na celkových 138 milionů euro za čtvrt roku a v předchozích 9 měsících, končících 31. prosincem minulého roku, vydělal Ubisoft celkově 274 milionů eur.

Diskuze (1) Další článek: Majitelé PSN sub účtu mohou nyní upgradovat na master verzi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,