Update 2.0 pro PS4 přinese Share Play a nahrávání na YouTube

Stejně jako Microsoft se i Sony vytasilo s připravovanou aktualizací softwaru pro svou konzoli. Ta přinese velmi praktické inovace.

Velká aktualizace s číslovkou 2.0 dorazí na Playstation 4 už na podzim letošního roku a přinese dlouho očekávané funkce a služby. Jde např. o hojně proklamovanou funkci Share Play, která měla stihnout ještě start prodeje konzole, ale nakonec se dočkala odkladu.

Funkce Share Play v zásadě umožní kamarádům virtuálně naskočit na váš gauč a užít si hru s vámi skrze jejich konzoli, z pohodlí domova a to i v případě, že danou hru nevlastní. Stačí si kamaráda pozvat do své hry, a ten se přidá do kooperačního zážitku nebo multiplayeru bojovky, aniž by musel hru zakoupit sám.

sony-ps4-ui2-lead.jpg

Jedná se o ideální funkci pro sportovní a závodní hry, které nyní budete moci sdílet s přáteli.

Mezi další skvělé novinky patří konečně možnost nahrávat svá videa prostřednictvím tlačítka Share přímo na portál YouTube, včetně dedikované aplikace pro konzoli. Samozřejmostí jsou menší záplaty a vylepšení napříč takřka celým systémem. Více informací o inovacích se dozvíme v nadcházejících týdnech.

Diskuze (3) Další článek: The Order 1886 si novým trailerem klestí cestu k filmovým hrám

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,