UPDATE: Thief 4 se obrázky prozradil předčasně, bude pro PC a next-gen

Spekuluje se o tom, že obrázky pochází z časopisu Game Informer.

UPDATE: Netrvalo to dlouho a spekulace se potvrdily. Thief je skutečně onou odhalovanou next-gen hrou v Game Informeru. Do industriální metropole jménem City se vrátí se hrdina Garret, aby takřka ukradl vše, co není přibité. Město však trápí sociální nepokoje a mor, vede ho tyran jménem Baron a Garret tak své zlodějské povolání bude mít vážně těžké. Thief (skutečně bez čísla) vyjde pro PC, PS4 i nástupce Xboxu 360.

informer.jpg 

O tom, že nás čeká nový díl stealth akce Thief, víme už pár let. Ovšem až teď se zřejmě rozhodli tvůrci hru pořádně oficiálně odhalit. Ještě předtím však na internet unikly první obrázky. Zveřejnil je ruský web GamesManiac a upozornilo na to herní diskuzní fórum NeoGaf.

Podle textu na ruských stránkách nový díl bude po vzoru aktuálního Tomb Raidera bez číslovky názvu, takže vyjde prostě jen jako Thief. Vydání se plánuje na rok 2014 a hra se objeví na konzolích nové generace. Když se podíváte na 2 roky staré storyboardy, všimnete si stejně stylizovaného hrdiny, takže nové obrázky působí věrohodně.

Thief 4 03.jpgThief 4 02.jpgThief 4 01.jpg 
Thief 4 08.jpgThief 4 09.jpgThief 4 04.jpg
Thief 4 05.jpgThief 4 06.jpgThief 4 07.jpg
Thief 4 11.jpgThief 4 15.jpgThief 4 10.jpg
Thief 4 13.jpgThief 4 14.jpgThief 4 12.jpg
Thief 4 16.jpg 

Spekuluje se o tom, že obrázky pochází z magazínu Game Informer, který na dnešní den sliboval ohlášení nějaké next-gen hry. A Assassin’s Creed 4 to není.

Mimochodem, též vám některé obrázky hrozně připomínají Dishonored?

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (2) Další článek: Nechte se nalákat na alfa verzi Army III novým trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,