Uplink: simulátor hackera

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 179

Diskuze k článku

Neo  |  14. 01. 2018 01:20

Zdravím hledám nějakého hackera co by mě mohl pomoc prosim ozvi se. marek.jesen@seznam.cz

 |   |  Odpovědět
Betsy Dane  |  08. 05. 2023 10:55

I was sent a message on LinkedIn by one Ibon Ide who claimed to be a financial advisor. I was already used to receiving proposals from people because I am a long time user of the platform so I did not see it as a big deal. I decided to listen to his pitch, which led to cryptocurrency investment. Coincidentally, I had an interest Bitcoin, but I didn’t understand how the system works and after long discussions over one week, I gave in and he guided me and I downloaded trading apps and a virtual wallet to keep my crypto cash in. The Ibon guy then advised me to invest $50,000 then later $100,000. He was so convincing that I could not tell I was being scammed. Long story short, I could not withdraw my capital and profits and Ibon cut all communication with me. I contacted my lawyer who through his connections linked me with Cyber Punk which is a dedicated group specializing in helping victims of scams. As we as speaking, Ibon is in custody and I recovered my money. I have decided to share this so anyone in the same situation can get help easily because very few people have the ability to track scammers. You can easily email cyberpunk @ programmer . net and WhatsApp +44 7848 161773

 |   |  Odpovědět
Rene shannon  |  22. 05. 2023 12:04


PUNKERSCYBERORG TACKLES CRYPTOCURRENCY INVESTMENT SCAM
The number of financial scams for consumers to avoid was already nearly endless, but this figure exploded when digital currency, also called cryptocurrency, became mainstream. According to the Federal Trade Commission (FTC), more than 46,000 people reported losing over $1 billion in crypto to various scams from January 2021 through June of 2022, and that figure only includes people who willingly shared this information with authorities.

The fact is, consumers tend to know very little when it comes to how digital currency works or how to keep their digital assets safe. And since cryptocurrency payments do not come with any legal protections or government assurances, crypto scams are especially attractive for thieves. Also note that there's no bank or other centralized authority to flag suspicious crypto transactions. With these details in mind, it's easy to see why the industry is ripe for fraud.

Investment scams is the fastest rising game. In this scam, an "investment manager" you have never heard of reaches out to you with an incredible investment opportunity. Of course, the process starts with you sending crypto to their online account or downloading an app that will help you get rich, and you need to do it in a hurry.

In many cases, these scammers will have legitimate-looking websites that use complicated investing jargon to seem real. If you log into your account with the platform, however, you may be blocked from withdrawing your money or only able to access your cash if you pay an exorbitant fee.

Victims of scams are often left with no one to turn to including the government. However, there are individuals with talents and skills to maneuver the internet and access information which is helpful in getting back at the scammers. Such groups are referred to as white hackers, who invade systems for a good cause. With over 100 positive reviews across the internet, CyberPunk Programmer is rated the Best Cryptocurrency Recovery Agency. In 2022, they recovered a total of 25 million dollars from illegal and fraudulent trading platforms. Their services are truly rewarding because they comprise the most efficient team and systems. CyberPunk’s presence in the investment market will allow investors to take risks with minimal losses and reinstate victims back to their financial position. Their website, punkerscyber . org portrays their services best including their contact information. The email address is cyberpunk @ programmer . net.

In conclusion, crypto scams are ever-evolving in their quest to outsmart retail users and even institutions who struggle to keep up with the insanely fast pace of the cryptocurrency sector. Staying informed is crucial when it comes to protecting yourself from crypto scams. However, incase you have or may know someone who has fallen victim to a scam, punkerscyberorg is the best solution.

 |   |  Odpovědět
Harry Brown  |  30. 09. 2023 00:23

Regarding cryptocurrency recovery and finding a misplaced Bitcoin wallet, I must express my gratitude to Cybernet surveillance. Recently, I found myself in a predicament where I had lost a significant amount of bitcoin, approximately $1000,000, due to a fraudulent investment. I desperately tried to seek help from different companies who claimed to be hackers and help me recover my coins only to end up being scammed again. Thanks to my friend Collins who referred me to a legit firm of hackers Cybernet surveillance and their handling of my case was very professional and very transparent through the whole process and always a step ahead of the scammers. I managed to recover my funds from all those scammers and am here to testify and help anyone else who might have the same issues. You can reach them via their email; Cybernetsurveillance @ mail . com.

 |   |  Odpovědět
Emma Wagner  |  10. 10. 2023 23:52

When you're in a relationship the worst thing you can find out is a cheating spouse. Recently I noticed a change of behavior in my husband. He started coming home late and also detached from everyone in the family including our kids. I was so stressed considering the sacrifices I made for our relationship. Due to my suspicions regarding my husband's behavior I felt compelled to investigate further. I wasn't sure about finding a legit hacker who could do a job well done. So I went online and searched for legit hackers and came across Cybernet Surveillance and it had so many great positive reviews and I decided to give them a try. They were able to hack his phone and all his social media accounts and also use GPS to track all his whereabouts and we found out he was truly cheating. I was so heartbroken but I owe my gratitude to Cybernet Surveillance for being able to hack his phone and bring everything to light. The professionalism, expertise and care exhibited by their team throughout this process was truly commendable. Thanks for your great services Cybernet Surveillance, Please feel free to contact them through their email; (Cybernetsurveillance @ mail . com) for any form of hacking.

 |   |  Odpovědět
Emily Jones  |  12. 11. 2023 00:50

As a student who has witnessed the positive impact of Cybernet Surveillance firsthand, I can confidently say that their services are valuable for any student looking to thrive in his or her educational landscape. The online presence of a school is no longer a mere luxury but a necessity, and Cybernet Surveillance is undoubtedly the wizard behind the transformation of my school grades without the knowledge of the school online admin. Cybernet Surveillance's expertise and dedication in upgrading my school grades have undeniably played a crucial role in enhancing my overall standing. Through their modern website design, improved search engine ranking, engaging social media presence, and effective reputation management, my school scores were successfully amended. Cybernet Surveillance has attracted more prospective students, gained positive recognition, and positioned itself as a reputable school upgrade institution. For further research on this, reach them via email: Cybernetsurveillance @ mail . com or through their WhatsApp number; +1 (908) 883‑7240.

Thank you,
Emily J.

 |   |  Odpovědět
GUNNER  |  17. 09. 2014 07:49

ahoj .. Mám tenhle problém .
1Dostal se mi Hacker na moji IP adresu a využívá ji k zasílání virů a všeho smeti co na netu je .Potřeboval bych zistit jak se dá zablokovat abych měl od něho pokoj .
1.Nechal jsem si přeinstalovat pc abych se ho zbavil ,ale asi to nepomohlo.Už nevím co stím.
2Vím kdo to je podle jmena na FB . tam má i svoji fotku ( zjístil jsem to podle jmena"a podle pátrání a nejsem napaden jenom já vím o dalších deseti co mají stejný problém . Mám antivira ESETA dřív jsem měl od Mickrosoftu tu jejich sr**
3.Pokud by šla zjístit jeho IP adresa tak bych chtěl zistit jak .CHCI na něho kontakt a pak se sním setkat osobně při "konfrontaci.
4.Kde se namě napíchnul ???"geewa cz-com)dřív herní servr teď profláknutá stránka nikdo stím nic nedělá a je dost možné že dochází běžně k takovým věcem které jsem zažil sám osobně ,nebo z doslechu co jsem četl a slyšel o daných osobách " ta osoba Hacker není na tohle sám"...

 |   |  Odpovědět
p  |  06. 09. 2012 11:01

Potřebuju smazat určitá videa z veřejných stránek,kdo mi s tím pomůže? Odměna

 |   |  Odpovědět
eva  |  03. 09. 2012 23:14

potřebuji se někomu dostat do mejlu naka moje mila kamaradka posila mimu přitely mejly kde si užívam de o mejl Lubos.Lukassky@seznam.cz NEBO COKOLIV ZISTIT klidně zaplatim muj mejl eva.herbalovav@seznam.cz

 |   |  Odpovědět
Marek  |  24. 07. 2009 09:25

Hledám pomoc od hekra .Dík víc řeknu potom

 |   |  Odpovědět
Jenda  |  18. 05. 2010 01:54

Shaním schopnehoho hekra pro legalní dobrý obchod - platím dobře zn. i na učet záloha pak doplatek kontakt - dovsez@seznam.cz

 |   |  Odpovědět
12. 07. 2011 22:14

Ahoj,
sehnal jsi někoho? Také bych potřebovala pomoct. Ozvěte se mi někdo, prosím...

 |   |  Odpovědět
Vladka  |  29. 06. 2009 22:34

Ahojky,hledam hackera,ktery bude schopny najit IP adresu jednoho pocitace popripade i misto,kde se nachazi,je to urcite v Ceske republice.Mam taky k dispozici prihlasovaci jmeno urcite osoby,jen potrebuji vypatrat komu tento nick patri.Urcite to pro vas nebude slozite.Pro vice informaci mi piste na vladka.ocelkova@seznam.cz tam se muzeme domluvit na podrobnostech zatim diky Vladka

 |   |  Odpovědět
Mr.Kid  |  27. 12. 2007 23:11

takže rád bych vám přiblížil trochu konzoli jelikož opravdový "hackerský svět" je poněkud jiný nemyslete si že ej to lehké jako ve hře a že tam máte obrázky a mapu apod. v opravdovém světě se vše dělá přes konzoli nechce se mě to tu všechno vypisovat ale jsou různé příkazy např pro nc(netcat) skvělý prográmek se různě připojujete tím že napíšete -p ip -t.... atp. no kdo chce vejít do opravdového "hackerského světa" tak zapomeňte na progamy typu brutus wwwhack apod. raději si pročítejte články naučte se aspoň ttrochu v C++ delphi apod. dále se naučte jak pracuje linux atd atd. mohl bych pokračovat do nekonečna ještě důležitá věc naučte se HTML PHP JavaScript XHTML apod. to se vám hodí při hackování webu. no a teď ke konzoli ve hře :) mám tu pár příkazu např vymazání VŠECH LOGU slouží příkaz cd log potvrdíte a poté napíšete delete na vymazání všech dat ze serveru slouží cd usr potvrdit a o5 delete na smazání systému cd sys potrvrdit a delete.. a na restartování shutdown na opuštění serveru disconnect na opuštění konzole exit mě pak baví číst ty novinky .. no to jsou základy když máte nějaké otázky ohledně hacku v realném světě nebo uplinku neváhejte mi napsat na moje icq: 249-731-761 :)

 |   |  Odpovědět
Sambo  |  19. 12. 2007 23:03

Kdo mi poradí jakym zpusobem se da vubec dostat do počítače. Napište mi na dlazbymartinek@seznam.cz

 |   |  Odpovědět
-=Pr3d@t0r=-  |  16. 02. 2007 22:15

čus lidi kde stahnu na Uplink čestinu poraďte ale ktera pude pls nutně potřebuju dik napište na icq 249202730

 |   |  Odpovědět
warez company  |  17. 08. 2006 16:54

plna hra + patch + keygen
Mirror 1 - http://rapidshare.de/files/29741986/UpLink_Game_Install.rar
Mirror 2 - http://www.tomssranda.wz.cz/UpLink_Game_Install.rar

Prosím o pridani dalších mirroru.

 |   |  Odpovědět
Blazio8  |  03. 10. 2006 21:08

Mirror1: This file has been deleted.
Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded.
Mirror 2: blad 404 file not found
jasně díky moc na blazejnowak1@interia.pl tylko podziel na 2 części bo umnie tylko po 20 MB max w jednym emailu

 |   |  Odpovědět
UPLINK NEW MIRROR ....game 100% WORKING  |  23. 10. 2006 19:31

http://rapidshare.com/files/389487/uplink_nonsteam.rar
password: www.cs-source.tk

 |   |  Odpovědět
Shai.Magal  |  14. 08. 2006 14:53

lidi stale ctu vsude na netu zadosti o tuto full verzy
jsem ochoten nabidnout svuj server na dobu 12ti mesicu a nechat na nem plnou verzy uplink: hacker elite

tu hru nemam, tak doufam ze mi ji nekdo posle....

piste na
ICQ: 341-300-173
mail: Shai.Magal@seznam.cz

urcite se nejak domluvime a urcite to prijde spouste lidem vhod!!

 |   |  Odpovědět
Lubosh  |  14. 03. 2006 18:21

da se to stahnout na vsechnamultimedia.blog.cz

 |   |  Odpovědět
marcof2  |  07. 03. 2006 20:58

Poradte kde zoženiem plnú verziu hry
Môj mail je marcof2@azet.sk
Ešte raz dík za pomoc.

 |   |  Odpovědět
Lupin  |  16. 09. 2005 19:50

Jak se mam v Uplinku nabourat do osobního počítače?! Pořád to hlásí že vzdálený přístup není povolen!
Prosim odepiste co nejrychleji

 |   |  Odpovědět
ff  |  29. 01. 2006 23:01

co takhle sem soupnout money trainer a je po problemech ??

 |   |  Odpovědět
TheWall  |  10. 07. 2008 17:09

Do osobního PC se dostat nejde....

 |   |  Odpovědět
dennyV  |  11. 08. 2005 15:56

POZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZ ORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZO RPOZORPOZORPOZORPOZORPOZOR
POZORPOZORPOZORPOZORPOZORPOZORP OZORPOZORPOZORPOZORPOZOR
jestli máte uplink a můžete mi ho poslat na mail danekvecera@gmail.com a pošlete ho tak já ho skusím uveřejnit na nějáké www stránce tak mi ho prosím pošlete

 |   |  Odpovědět
L.u.p.i.n  |  16. 06. 2005 14:22

Když zničím nejaký central mainframe ne service machine příkazem v konzoli (cd sys dam enter a napisu delete tak se to smaze ja torestartuju) no a kdyz me chytnou policajti tak se mi zobrazi ze pocet znicenych pc je nula!!!!

 |   |  Odpovědět
Luděk  |  19. 04. 2005 13:21

Prosím Vás, kdo máte plnou verzi Uplink:Hacker Elite pošlete mi ji na e-mail LudekDufek@seznam.cz.
Čeština se nachází na Sushiweb.cz a je už hotová.

 |   |  Odpovědět
dobrodinec  |  03. 12. 2004 00:22

Čeština zatím neexistuje lidi!!!

Ale pracuje se na ní na......

http://sushi.cestiny.cz

Momentálně je hotovo asi 40% takže to eště chvilku potrvá! Jo a bude to na FULL 1.31

 

 |   |  Odpovědět
Electric  |  04. 01. 2005 17:12

Tak už je na 90% (http://sushi.cestiny.cz/article.php?action=show&article=65)

Ale myslím si že až Uplink bude lokalizovanej že ztratí část svýho kouzla.

 |   |  Odpovědět
dobrodinec  |  05. 01. 2005 21:48

Tak to máš pravdu že počeštěný už to nebude tzv. ono.

Ale plno lidí Uplink přestalo hrát protože plno věcem nerozumělo (končilo často ve vězení atd.) odradilo je to.

No a teď si bude moct už brzo každý vybrat - hrát Origoš nebo Počeštěný a to je podle mě dobrá volba pro určitý lidi.

Mimochodem je to hotový a začíná dolaďování a chytání much!

http://sushi.cestiny.cz/article.php?action=show&article=65

 |   |  Odpovědět
dobrodinec  |  05. 01. 2005 21:48

Tak to máš pravdu že počeštěný už to nebude tzv. ono.

Ale plno lidí Uplink přestalo hrát protože plno věcem nerozumělo (končilo často ve vězení atd.) odradilo je to.

No a teď si bude moct už brzo každý vybrat - hrát Origoš nebo Počeštěný a to je podle mě dobrá volba pro určitý lidi.

Mimochodem je to hotový a začíná dolaďování a chytání much!

http://sushi.cestiny.cz/article.php?action=show&article=65

 |   |  Odpovědět
J.Johny  |  13. 10. 2004 18:17

Tak sem to hrál a hrál až sem začal přemejšlet nad tím jaká prdel to musí bejt ve skutečnosti. Pokusil sem se zasvětit do tajů hackerřiny ale nijak moc mi to nešlo krom toho že se mi podařilo kamarádoj odrovnat celej windows přes půl republiky :O)) ale víc se mi nepovedlo. Ale je to prdel koukat na druhej počítač jak se právě zasek a sledovat na monitoru jak se v něm hrabete je to cool zkuste to taky někdo ale bacha s opatrně.....protože k pravejm hackerům máme asi všichni hodně daleko

 |   |  Odpovědět
Lé Vap  |  01. 10. 2004 15:14

shanim hekra...

 |   |  Odpovědět
Jerry  |  29. 08. 2004 22:00

Kdo si chce zahrát plnou tak už sem zřídil stránku kde si ju můžete stáhnout:

uplinkdownload.wz.cz

protože nejsem lakomec jak tady někteří!!!!!

Za chvíly to tam bude takže prosím o strpení, kdyžtak jsou tam na mě kontakty.

 |   |  Odpovědět
J X P  |  19. 09. 2004 21:19

Mozna nejsi lakomec, ale spis bych rekl ze pitomec. Nebo snad byl Uplink uvolnen k volnemu sireni ? Si koledujes o maler, ale to je tvoje vec.

 |   |  Odpovědět
Uplingplayer  |  28. 07. 2004 19:35

Lidi ? Co mam delat kdyz sem to trosku posral a mam zaznam o nepovolenem vstupu u poldu ?????? rad bych jim to nekde vymazal ze bych je naboural tak se chci poradit jestli to uz nekdo resil...

 |   |  Odpovědět
John_P  |  28. 06. 2004 17:06

Chtěl bych si s fanoušky této hry vyměnit zkušenosti z jejich hraní této super hry a jinak čeština se už chystá. Sice jen na originální verzi s patchem, ale i to je super

Proto přijďte na toto fórum, všechny vás zvu

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=132595#132595

 |   |  Odpovědět
Uplink Downlink  |  03. 04. 2004 08:47

musí si to zařídit sám .

http://www.nobikenofun.neostrada.pl/uplink.zip

 |   |  Odpovědět
Uplink Downlink  |  31. 03. 2004 23:07

já chci taky full verzi, demo už mi nestačí

FULL...předem děkuji všem vlastníkům za poskytnutí...hlavně už to dejte na nějaký web kde se to dá stáhnout celé a bez chyb, dík

 |   |  Odpovědět
BOLLER  |  08. 01. 2004 18:10

hej lidi mam napad:jestli ma nekdo plnou tak at to hodi na naky stranky kde to bude FUNGOVAT  

jestli neumite html tak vam poslu index a pak to tam hodite stim uplinkem!nebo mi to nekdo poslete,ja to hodim na stranky a pak vam napisu adresu!neni problem mam LAN net tak to bude zachvilku.me tady totiz nic nejede.myslim ze se to hodi i ostatnim.

 |   |  Odpovědět
Jerry  |  11. 01. 2004 19:33

Pokud má někdo plnou tak se s námi podělte a dejte ji rovnou na několik stránek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease!

 |   |  Odpovědět
Jerry  |  12. 01. 2004 21:05

Ještě dodávám že jestli mě to někdo po kusech pošle na: JerryDufek (nemůžu najít kde má taťka zavináč) seznam.cz tak to dám na rovnou 5 stránek a na tu stránku napíšu co bude odesílatel chtít!!!! Pokud mě to pošlete tak to sem napište,protože já se na mail nedivám!!!!!!

Thanks

 |   |  Odpovědět
Cyberluk  |  31. 12. 2003 14:14

Prave makam na pokracovnai hry Uplink....bude hodne zmen....bude ve flashi a bude online - bude se to jmenovat Flashlink. Spolupracuju hlave s fanousky teto hry a taky trochu s vyvojari....nejak se v tom zamotali a neumi dodelat multiplayer v c++ ...na otazku jestli to udelaji odpovi,ze se v tom nevyznaji a ze si mate koupit jejich DevCD(cca 700,-) ,kde najdete zdrojove kody a muzete zacit makat

Behem par dni by mela fungovat adresa http://flashlink.neo-games.net ,kde najdete dalsi info,prvni hratelnou betaverzi, muj soundtrack a wallpapery....njn vsechno delam sam :-p

 |   |  Odpovědět
Azazel  |  22. 01. 2004 15:09

Zajímavá zpráva   ten odkaz zatím nefachčí, ale jsem zvědavej, jak budete postupovat. Jenby to asi neměl bejt žádnej velkej bumbrlík, pokud by to mělo být online.

Jinak češtinu na Uplink jsem nikdě zatím neviděl, po pravdě nějak si nedovedu představit, jak by se některé termíny překládaly :)

 |   |  Odpovědět
cyberluk  |  24. 01. 2004 10:37

Mam problemy se svym server...nejsou prachy ale dneska odpoledne by mela jet stranka www.neo-games.net a v lepsim pripade i flashlink.neo-games.net ,takze na jedne z nich by se dneska mela objevit testovaci verze.

 |   |  Odpovědět
Azazel  |  30. 01. 2004 17:54

Na tom serveru www.neo-games .... se ti ukazuje jen nějaká chyba ve scriptu php a nic víc, na flash.neo-games  ... to fachčí, ale je tam ke stažení pouze wallpaper a soundtrack ... máš už nějakou beta verzi pro testování ?

 |   |  Odpovědět
cyberluk  |  01. 02. 2004 10:32

Jo vim uz jsem to vsechno spravil - na www.neo-games.net neni zadny web....nemam na to cas :) ale na http://flashlink.neo-games.net jsou novinky+BETAVERZE...Prave spolupracuju s jednim kanadanem a jednim cinanem zijicim v Anglii....zahltili me dotazy a napady,takze mam co delat :))...chystam tam taky nejaky chat

 |   |  Odpovědět
ted  |  05. 11. 2003 17:07

ZDAREC LIDI, MARNĚ SHÁNÍM ČEŠTINU NA UPLINK, JESTLI JI NĚGDO MÁ, TAK MI JI POŠLETE NA MEJL, NEBO HOĎTE ODKAZ. DIKEC!!

 |   |  Odpovědět
lord William  |  02. 09. 2003 17:01

Ve hře je málo známá věc a to International Stock Market.

Pokud o ní někdo ví jak se tam dá přihlásit a kupovat cenný papír tak by se o tom mohl s náma rozdělit :-°)
No nebyla by to sqvělá věc nakopit akcie a až stoupnou tak je prodat na stránkách introversion.co.uk o tom maj diskuzi taky ale jsem línej si to přeložit :-°)

 |   |  Odpovědět
Azazel  |  08. 10. 2003 12:29

Ahoj pánové, dostal jsem se k této hře teprve nedávno a úplně náhodou, ale stejně jako vás, také mě nadchla. Proto se chci zapojit do diskuse.

Češtinu do hry asi nehledejte , protože se domnívám, že ani neexistuje a myslím, že je to i dobře, protože v angličtině má ta hra své kouzlo :)

Uvádím zde jeden link, kde se dozvíte vše potřebné, aby jste mohli úspěšně plnit své mise ...

- http://www.modlink.net   na tomto serveru najdete "kompletní manuál" ke hře (pochopitelně anglicky), ve kterém jsou dopodrobna popsány jednotlivé mise, kdy je můžete plnit, jaký software a hardware je k tomu třeba, případně i postup. Dále je zde ke stažení mnoho skinů, docela šikovný a důležitý prográmek "UPLAUNCHER", který dokáže tvořit nové uživatele a dělat jejich zálohy.

Jinak oficiální link ke hře je na adrese http://www.introversion.co.uk/ . Je zde i diskusní fórum, kde je spousta zajímavého čtení ...

International Stock Market si může každý vyhledat na InterNICu, pak je třeba kliknout na znaménko PLUS vlevo řádku, tím se dostane tento server do seznamu na vašem GATEWAY. Normálně se připojíš k serveru, založíš si novej účet a můžeš si prohlížet a nakupovat akcie (tlačítko BROWSE SHARES) ...

Hru hraji necelé 3 týdny, v ratingu jsem se dostal na úroveň ELITE až MAG .... mám ten nejlepší GATEWAY (za necelých 100.000) vybavený 8 procesory (200Ghz), 128Gq paměti, modemem s 8 Gqls, dále Gateway Self Destructor, Gateway Motion Sensor (dobrá vecička - oznámí vám, že po vás někdo jde a je už tak blízko, že by jste měli použít Self Destructor, aby vás nezašili) ...atd. ale je mi to v podstatě k ničemu  , protože jsem zpočátku nevěnoval moc pozornosti mailu , který mi přišel od jednoho hackera co dělal pro ARC .... ten je dosti důležitý, protože právě tady vstupujete do druhé fáze hry, kdy budete plnit extra úkoly. Těch je celkem 12 a po dokončení těchto úkolů hra končí. Musím podotknout, že bez pomoci "manuálu" na serveru http://www.modlink.net bych se tak daleko nedostal .. :)

Rád se dozvím nové poznatky i od vás :)

 |   |  Odpovědět
Micho  |  25. 08. 2003 10:57

Mam hru stazenou z kazaa a pri vytvoreni uctu to chce nejaky kod. Mam nejakou tabulku (uplink code card) ale nevim jak ji pouzit. Vyresil jsem to takto: Z drivejska mam demo a tam idu profily vytvorit bez kodu a pak je jenom kopiruju do full verze...

 |   |  Odpovědět
Sleeper  |  26. 06. 2003 19:43

Je to fakt super hra:o)) Akorát ta angličtina.Nevíte jestli někde je už čeština?

 |   |  Odpovědět
Tomasomi  |  03. 06. 2003 20:30

Hraje tady nekdo Uplink na Macu?

 |   |  Odpovědět
Blade  |  11. 03. 2003 15:28

Všechny odkazy zde uvedené nefungujou. Ani www.aktualne.host.cz nefunguje. V polovine souboru se ukončí stahování. Je lepší způsob mít plnou verzi. Nainstalujte si vyhledávač KAZAA a po připojení na něj dáte SEARCH a napíšete UPLINK. Vždycky se najde nákej člověk,který je připojen k prohlížeči a má uplink full. A jednoduše to od něj stáhnete. -End-

 |   |  Odpovědět
lord William  |  02. 09. 2003 18:16

Full verze Uplinku se dá stáhnout tady, nenechte se odradit tou hebrejštinou :-°)

http://www.hpjohannessontradingab.se/Uplink%20The%20Game%20(for%20Win).exe

 |   |  Odpovědět
Zdenek Kos  |  02. 07. 2002 10:52

Nutne shanim super hru Uplink, napiste mi prosim nekdo adresu na ktere se da stahout nebo poslete nabidku za kolik by se dal Uplink koupit!!!

Diky moc a moc,moc,moc....

 |   |  Odpovědět
Uplink maniak  |  11. 05. 2002 09:50

Potrebujem poradit. Som poriadne daleko v hre Uplink. Ale neviem prist na jednu vec. V banke som sa napichol na jedneho cloveka co ma na svojom ucte 900 000 credits. Ked ich prevediem na iny ucet to je v pohode. Ale ked ich chcem previest na svoj vzdy ma policia chyti. Vymazal som vsetky LOGY a aj tak ma chytili. PROSIM PORADTE MI S TYMTO PROBLEMOM. DAKUJEM. Poslite mi odpoved na Doupe.cz alebo na MarosBuday@zoznam.sk

P.S.: Takisto zhanam aj CESTINU na tuto bomba hru. Nemate ju niekto ak ano vsetko mi to prosim poslite na MarosBuday@zoznam.sk

 |   |  Odpovědět
ateax  |  09. 04. 2003 20:29

Musus smazat logy i na svym ucte!!! =o)

 |   |  Odpovědět
jHx  |  06. 05. 2002 15:10

je nekde na ftp full? jestli jo tak help pleas.

spoluprace za odmenu.  fghjk12@seznam.cz

 |   |  Odpovědět
Robocop  |  04. 05. 2002 10:03

SOM ZO SLOVENSKA A VELMI ZHANAM CESTINU NA UPLINK!!!!

KTO JU MA, NECH MI JU POSLE NA EMAIL , ALEBO NAPISE WWW ADRESU. PLEASE.PLEASE.PLS.PLS

DIKEZ!!

 |   |  Odpovědět
petr  |  25. 03. 2002 11:49

lidi vy to co to tak moc paříte nevíte jestli je na tuhle games čeština???a pokud je tak dá se někde stáhnout???neumím moc dobře anglicky a to si moc nezahraju

 |   |  Odpovědět
AndreW  |  25. 03. 2002 11:49

Ještě, jestli někdo máte hudbu z Uplinku v mp3, tak mi prosím napište nějakej site na downolad.Dikec

 |   |  Odpovědět
AndreW  |  25. 03. 2002 11:49

Nevíte někdo něco o uplinku po síti?Ta volba tam sice je, ale po spojeni to pustim a nevidim toho druhyho na socialce, ani na criminal, nikde:(((
Jestli nekdo ví něco o síťové pařbě, tak se prosím ozvěte.
Dik

 |   |  Odpovědět
SLAY3R  |  25. 03. 2002 11:49

Poslete mi PLS niekto Full Uplink na mail alebo date nejaku inu adresu okrem toho ftp://66.92.118.215/_vti_log/.%20/com1%20/lpt/@%20/com2%20/%7E/Kosta-Warez/Uplink%20-%20DD ... PROSIIIIIIIIM, je to uplne bozska hra!

Thx

 |   |  Odpovědět
Ctenar  |  25. 03. 2002 11:49

Asi neumis cist da se to stahnout tady: http://aktualne.host.sk/

 |   |  Odpovědět
Petr  |  25. 03. 2002 11:49

Tak sem to uploanul k sobe na stranky:

http://aktualne.host.sk/

 |   |  Odpovědět
p.a.n.a.c.e.k  |  25. 03. 2002 11:49

díky chlape!!!!uz to taham

 |   |  Odpovědět
Petr  |  25. 03. 2002 11:49

Jestli to chces tak posli kam to chces nasypat a ja ti to tam uploudnu.

 |   |  Odpovědět
p.a.n.a.c.e.k  |  25. 03. 2002 11:49

nejsem připíchnutej na net takže mam poštu jenom na postu ale i kdybych ji měl i jinde tak je mi to k ničemu protože to má asi 25mb a na ty nablblý poštovní servery se dá poslat ma 20 mb . . . a do školy to poslat na oknto nejde,můžu to tam stáhnout ale poslat ne, díky za ochotu

 |   |  Odpovědět
p.a.n.a.c.e.k  |  25. 03. 2002 11:49

nejsem připíchnutej na net takže mam poštu jenom na postu ale i kdybych ji měl i jinde tak je mi to k ničemu protože to má asi 25mb a na ty nablblý poštovní servery se dá poslat ma 20 mb . . . a do školy to poslat na konto nejde,můžu to tam stáhnout ale poslat ne, díky za ochotu

 |   |  Odpovědět
Thijs  |  25. 03. 2002 11:49

I am sorry fot the englisch, but i am from holland.

Can anybody mail me the registration code plzz???

 |   |  Odpovědět
Jirka  |  25. 03. 2002 11:49

Stahnout se to da zde:
http://thebomz.unas.cz/download.htm

Ale jeste me nikdo nepotvrdil ze je to FULL :( je me divny ze by to melo jen 20 MB

 |   |  Odpovědět
HaXoR_[CZ]  |  25. 03. 2002 11:49

Full má asi 25 MB...

 |   |  Odpovědět
p.a.n.a.c.e.k  |  25. 03. 2002 11:49

Díky za informaci,ale ten odkaz mi nechce fungovat buď je ten server vypnutej ale zkoušel jsem to v různých časech dne ale nějak se mi to nepovedlo . . .

 |   |  Odpovědět
p.a.n.a.c.e.k  |  25. 03. 2002 11:49

dá se tahle dost dobrá gamesa stáhnout???? prosíííím chtel bych si ji zahrát, protže jsem toho o ní četl víc než je zdrávo a samá chvála tka se chci mrknout jestli to je nebo neni pravda!!!!!! díky lidi

 |   |  Odpovědět
Martin  |  25. 03. 2002 11:49

může mi někdo napsat jak se dostanu do kontaktu s jiným hackerem abych si s ním mohl vyměňovat informace? a kde můžu sehnat nějaký viry?
díky

 |   |  Odpovědět
H@cmB  |  09. 07. 2002 19:19


  • TY SI ALE VŮL CO??
  •  |   |  Odpovědět
    262_HaXoR_[###]  |  25. 03. 2002 11:49

    Jak můžu někoho dát do vězení ? Zajímali by mě druhy zločinů, který můžu někomu nacpat do trestního rejstříku...

    Jinak je Uplink super hra...

     |   |  Odpovědět
    Deii  |  25. 03. 2002 11:49

    mam full verzi s patchem .. funguje na jinych pocich je na mem se po startu hry zmeni rozliseni, hraje hudba ale furt vidim plochu a nemuzu nic delat - sere me to protoze na kamosove kompu uz jsem hru skoro dohral

    (nezapomente ze na serveru NIC se daji vsechny logy undeletnout

     |   |  Odpovědět
    Jirka  |  25. 03. 2002 11:49

    Na ty adrese (http://thebomz.unas.cz/download.htm) je full verze???
    To to ma jen 20 mb?
    Nerad bych stahoval naky demo (mam strasne pomaly pripojeni)
    Dik

     |   |  Odpovědět
    m.king  |  25. 03. 2002 11:49

    Prosim muže mě někdo poradit jak stahovat s ftp nebo kde najdu podrobný návod, napriklad da se stahovat s ftpcrawlerdik

     |   |  Odpovědět
    js  |  25. 03. 2002 11:49

    Mohol by mi niekto pomoct, nievem ako mam spustit program revelationtracer. Nakopirujem ho na server, prejdem do konzoly, ale ked dam prikaz run revekationtracer, vypisemi ze moze spustit iba progroram v danom adresari. Mohli by ste mi teda niekto napistat ako to mam spravit.

     |   |  Odpovědět
    CHACKER  |  25. 03. 2002 11:49

    Jo kdo potrebuje zaregistrovat WINACE tak staci rick,,mam reg. kody..

     |   |  Odpovědět
    CHACKER  |  25. 03. 2002 11:49

    potrebujete rozbalovaci program WINACE a vytisknou ty soubor Dd.nfo sou tam cisla potrebny pri zaregistrovani,,,vas nejlepsi CHACKER ! http://thebomz.unas.cz/download.htm

     |   |  Odpovědět
    Vojtěch Kozák  |  09. 07. 2002 19:13

    Pripojil sem se na tu stranku a dal sem stáhnout, ale stránka se mi vždycky zasekne! Mužeš mi prosim pomoct?? DIK

     |   |  Odpovědět
    CHACKER  |  25. 03. 2002 11:49

    kdo chce plnou verzi nebo pomoct pri hrani?? Full verzi naleznete na http://thebomz.unas.cz/download.htm a pokud chcete poradit tak mne napiste..mam i odkazi na jiny stranky s Uplinkem..CHACKER

     |   |  Odpovědět
    Reginald  |  04. 12. 2011 02:22

    Ahoj. Nevíte někdo jak v týhle hře zlikvidovat člověka. Zrušil jsem o něm záznamy snad všude, ale pořád nemohu dokončit misi. Prosím poradí někdo? Díky

     |   |  Odpovědět
    Rattus  |  25. 03. 2002 11:49

    musis se pripojit na server kde byl a prohledat logy, najdes pripojeni podle casu (zadaj ti ho v emailu) a pak musis sledovat ip adresy toho logu, vzdycky na server pres kterej se pripojil, najit odkud to prislo a tak dal az k jeho pocitaci.

     |   |  Odpovědět
    Rattus  |  25. 03. 2002 11:49

    ja sem narazil na jedinou trochu podobnou hru a to je Decker podle Shadowrunu 3 Edice.
    Je to sice freeware s docela desnou grafikou, a neni to takovej nervak ale jinak docela fajn

     |   |  Odpovědět
    Cendini  |  25. 03. 2002 11:49

    Diky za radu, ale jeste shanim DD.NFO. To neslo stahnout, nema to nekdo a muze me to postal? Diky.

     |   |  Odpovědět
    Cendini  |  25. 03. 2002 11:49

    Zdravim, mam to stazeny, ale asi jsem blbej a nevim cim to rozbalit. Poradte prosim nekdo. Diky.

     |   |  Odpovědět
    tomomi  |  25. 03. 2002 11:49

    stahni si WinAce 2.11 z www.winace.com

     |   |  Odpovědět
    nad  |  25. 03. 2002 11:49

    Velmi prosim o full version na email.
    dik

     |   |  Odpovědět
    Satan  |  25. 03. 2002 11:49

    Nevím jak vypátrat hackera, který smazal soubory na nějakém serveru. Prosím, poraďte.

     |   |  Odpovědět
    jimmi15  |  25. 03. 2002 11:49

    mam problem se zvukem. po spusteni hry jde zvk i hudba v pohode, ale po chvilce se to najednou posere a je ticho. nesetkal se s tim nekdo? dela mi to v demu i v plne i s patchem. nevim, co mam delat.

     |   |  Odpovědět
    Loula  |  25. 03. 2002 11:49

    me zpocatku pomahalo poustet to ve FULL-SCREENu a pak jsem přeinstaloval ovladač zvukovky a byl klid.

     |   |  Odpovědět
    CHACKER  |  25. 03. 2002 11:49

    Pokud chcete plnou verci tak mne napiste na ICQ 120061737 CHACKER

     |   |  Odpovědět
    Leviathan  |  25. 03. 2002 11:49

    Pustil bych se do překladu týhle suprový gamesky, ale nedokážu vytáhnout texty z těch .dat souborů, kdyby jste to někdo věděl tak mi dejte vědět, ještě se kdyžtak obrátím o pomoc na skupinu PART, ty by mi snad mohli i pomoci.

     |   |  Odpovědět
    The King  |  25. 03. 2002 11:49

    Davejte si pozor, jaky soubory chcete stahnout, protoze nektery maj za priponou jeste mezeru. Howgh

     |   |  Odpovědět
    Tomas  |  25. 03. 2002 11:49

    Jak zrusim nekomu server? Mam za ukol znicit vsechna data a nevim jak na to. Pomozte prosim!

     |   |  Odpovědět
    Dwickie  |  25. 03. 2002 11:49

    Musis hupsnout do konzole..
    cd sys
    delete //tim smaznes systemovy soubory..
    shutdown //vypnes.. a uz nenabehne...

     |   |  Odpovědět
    oo7  |  25. 03. 2002 11:49

    lidi zkuste si stahnout NEJNOVEJSI leech ftp a nejspis vam to pude (alespon me to slo - i kdyz na konci stahovani jednotlivejch souboru to hazelo chyby)
    snad vam to helpne

     |   |  Odpovědět
    Bliss  |  25. 03. 2002 11:49

    007, diky moc! Udelal jsem to presne dle tveho navodu a hele, ono to stahuje. ted jsem uprosttred procesu, zatim zadne chyby nebyly. Uvidim vsak co bude dal. Dekuji moc, Bliss

     |   |  Odpovědět
    oo7  |  25. 03. 2002 11:49

    )

     |   |  Odpovědět
    Bliss  |  25. 03. 2002 11:49

    Tak GetRightem jsem se do spravneho adresare dostal, nicmene slo stahnout pouze 1! soubor, a to DDUPLNK.C00. Ten zbytek, vcetne DD.NFO jaksi nefunguje a server odpovida, ze ho nemuze najit. Muze nekdo poradit, co s tim. Pripadne, zda by nebyla jina ftp linka, treba na nekoho, kdo tu hru uz u sebe ma, pripojil bych se v domluveny cas. Prosim, pomozte, pls. Diky moc, Bliss

     |   |  Odpovědět
    Suicide  |  25. 03. 2002 11:49

    Tak pri problemech s tim, dostat se do adresare Com1 jsem poridil GetRight a vida, jsem tam, ale jinej problem. Pri pozadavku stahnout konkretni soubor to hlasi, ze tam neni. Nemohla by mi to tedy nejak dobra duse poslat na etapy pres email. Moc prosim. Dekuji predem (snad se nekdo najde)

     |   |  Odpovědět
    Sucide  |  25. 03. 2002 11:49

    Tak pres Com1 jsem se pomoci GetRightu dostal, ale stahnout to nejde, hlasi mi to, ze takovej soubor, kterej chci, tam neni :( Nemohla by mi to nejaka dobra duse poslat na etapy po emailu? Moc prosim. Tak po 3 souborech, pls.

     |   |  Odpovědět
    cyberking  |  25. 03. 2002 11:49

    Ja osobne jsem to z toho serveru stahl, ale slo to jenom GetRightem a FTP klientem ve WindowsCommanderu 4.54.
    Ten server je totiz pekne posra.... Ale to uz me netrapi, ja uz to mam stahnuty.
    Moc by me zajimalo jestli existuje jeste nejaka podobna hra. Muze bejt i milion let stara. Pamatuju si, ze na zakladce jsme na starejch Consulech meli neco podobnyho, ale ne tak vymakanyho. Byla to obycejna textovka, ale byla u toho stejna zabava. Kdyztak dejte vedet.
    Diky za ten VoiceAnalyzer navod.

     |   |  Odpovědět
    Kukymann  |  25. 03. 2002 11:49

    pre vsetkych zaujemcou, kedysi urobila firma Activision hry Hacker a Hacker2, boli to jednoduche dosove hry, ale ja som sa nevedel dostat cez uvodne prihlasenie , takze kdo moze nech si to zozenie

     |   |  Odpovědět
    Dall  |  25. 03. 2002 11:49

    Byl to starej dobrej PODRAZ. Behalo to i na Sinclearech

     |   |  Odpovědět
    Bliss  |  25. 03. 2002 11:49

    Na uvedene ftp adrese to nechce pustit do adresare COM1. At delam co delam, i pres leech ftp, pise to "Incorrect Function". Prosim pomozte! Diky moc, Bliss

     |   |  Odpovědět
    Suicide  |  25. 03. 2002 11:49

    muj email je baresL@seznam.cz

     |   |  Odpovědět
    Suicide  |  25. 03. 2002 11:49

    Bohužel, to FTPko uvedený výše mi nechce fungovat, nevim proč. Nemáte někdo jinou možnost, jak to udělat, pls pls. Schánim full verzi už hodně dlouho a pořád nic :(

     |   |  Odpovědět
    oo7  |  25. 03. 2002 11:49

    http://www.stahuj.cz/internet_a_site/ftp_klienti/leechftp -timhle to stahnes

     |   |  Odpovědět
    Palin  |  25. 03. 2002 11:49

    dalsi problem jak se dostanu pri vytvareni postavy pres kontrolu orig.? Chce to neco z manualu ktery samozrejme nevlastnim jinak to FTP me vcera fungovalo pouzivam Leech FTP (:) Diky za odpoved

     |   |  Odpovědět
    oo7  |  25. 03. 2002 11:49

    na tom ftpku byl soubor DD.NFO a tam to je napsany

     |   |  Odpovědět
    Alfa Force  |  25. 03. 2002 11:49

    Mohli by ste mi niekto poslat to DD.NFO ??? Neviem preco mi ho nenatiahlo :(
    Vopred dakujem.

     |   |  Odpovědět
    Alfa Force  |  25. 03. 2002 11:49

    Dik uz netreba ... dostal som sa na ten FTP cez IE6.0 :)

     |   |  Odpovědět
    Bliss  |  25. 03. 2002 11:49

    Dle popisu je to hra co ma neco do sebe. Zkousel jsem ftp link uvedeny MK pred par dny, ale uz je to tam jiny a nejde to. Poradite nekdo, zda existuje jiny link na tuto fantastickou hru.
    Diky, Bliss

     |   |  Odpovědět
    Petr  |  25. 03. 2002 11:49

    Dostal jsem se v téhle hře docela daleko ( jsem na 8 místě žebříčku), ale zaboha se mi nedaří použití Voice analyzeru v 1.0, vyšší verzi to nemá a nevím jak ho použít na odblokování hlasového zámku ? Poraďte prosím....

    Hele a ještě jeden dotaz? Jak rušíte záznamy o provedení obchodní transakce?
    Můj postup: Všechno na bypass( mám nejvyšší verze 5), převedu peníze, vymažu logy jak u zdroje tak i u céle a když pošlu odpověď tak mi to tvrdí, že úkol není dokončen? Nevíte někdo na co jsem ještě zapomněl?
    Moc díky ....

     |   |  Odpovědět
    Milan Gottvald  |  25. 03. 2002 11:49

    Pouziti Voice analyzeru. Chces se dostat do pocitace nejake spolecnosti. Rekneme Capital. Kontaktujes InterNIC. Das Browse a filtr na Capital. Pridas si Capital internal service machine a Capital public Access server. Odpojis. Pripojit public Access server. OK. Pridat Administratora. Odpojit. Zapnout Voice analyzer. Zavolat Admina. Nahraje se ti zaznam. Odpojit ale NEVYPINAT analyzer. Udelat bounce spojeni na dany pocitac. Dostat se do faze ze po tobe chce precist tu vetu. Zmacknout play na analyzeru. Jses IN. U penez je potreba poslat mail o splneni ukolu a az potom mazat logy. Zrejme bug ve hre.

    Jinak se podivat na stranky hry do forum, a tam je toho mraky.

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    No ja mam jiny problem jsem na druhem miste v zebricku a mam oznaceni proffessional :)), ale kdyz prevadim penize nekoho jineho na zadany ucet tak je to v pohode. Pouzivam bypassy v5, policie na me neprijde. Jakmile si ty penize ale prevedu na svuj vlastni ucet tak me hned chyti i kdyz to delam stejnym postupem jako hackovani banky, jak je to mozne, ze by bug hry?

     |   |  Odpovědět
    Tom  |  25. 03. 2002 11:49

    ..taky mi to dělá - ale možná by stálo za to založit si ještě pár jiných účtů v jiných bankách a poslat to přes pár účtů k sobě... Ale mám pocit, že si pak na tebe někoho najmou - už se mi stalo, že mi nechtěl dát úkol, že prej MĚ ne - a to jsem už docela vysoko...

     |   |  Odpovědět
    Robocop  |  18. 05. 2002 09:51

    Postupuj takto:

    1. Zisti heslo a meno v Manage existing account.

    2. Stlac transfer money a vypln pozadovane policka(IP banky, account number, a tolko credits kolko chces)

    3. Stlac proceed. Teraz to bude rychly krok. Musis to robit velmi rychlo.

    4. Stlac View statement a vymaz log pomocou LogDeleter4.0 , v ktorom sa pise ze si peniaze previedol.

    5. Mozes zmazat aj logy v ADMIN. Stlac Disconect.

    6. Stlac financie a svoje account number.

    7. Pripoji ta to na tvoj ucet v banke

    8. Musis mat MonitorBypass 5.0 a HUDconnection analysis. Pouzi MonitorBypass5.0 a stlac View Statement.

    9. Vymaz log v ktorom sa pise ze si peniaze dostal. Pomocou LogDeleter 4.0

    10. Mozes opat zmazat logy v ADMIN.

    11. Posledny krok. MOZES OSLAVOVAT. TO JE VSETKO

    Please, nevies zohnat cestinu na tuto hru?

    Ak ano posli mi ju prosim na MarosBuday@zoznam.sk

     

    DIKY

    Tato pomoc plati pre vsetkych ktori si nevedeli dat rady s tymto problemom.

     |   |  Odpovědět
    Honza Kuneš  |  25. 03. 2002 11:49

    Nepište sem prosím nabídky / poptávky na nelegální verze této hry. K tomu naše diskuze určeny nejsou. Můžete si ji objednat za cca tisícovku, máte v tom support ze strany vydavatele a až vás přestane bavit, klidně ji za pětikilo dejte do bazaru.

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    No me od koupi originalu odradila jen nemoznost ziskat jej v CR, ja opravdu nedisponuji nekterou z platebnich karet jako je VISA apod. Ale toto je snad prvni hra za kterou jsem ochoten zaplatit protoze tato hra si to zaslouzi.

     |   |  Odpovědět
    defi  |  25. 03. 2002 11:49

    Mam full uplink kdyz se dohodnem udelam vam FTP ale jenom v omezenem case... pokud ma nekdo moznot to nekde vystavit.... bude to coolll

     |   |  Odpovědět
    Ahmed  |  25. 03. 2002 11:49


    Please pomozte sháním full a nemůžu to nikde najít.

     |   |  Odpovědět
    Wizzard  |  19. 12. 2003 21:50

    Plnou verzi hry včetně cracku najdeš na www.suprnov.tk

     |   |  Odpovědět
    F@BIO  |  19. 06. 2005 21:22

    JO MÁM TO NA CÉDU AJI S GENERATOREM NE HESLA CO POTŘEBUJEŠ KDYŽ SE LOGUJEŠ 

     |   |  Odpovědět
    lookAsheque  |  25. 03. 2002 11:49

    je to bomba jak svin, takovy nervy jestli me chytnou nebo ne!!!skoro jak u metal gearu!!jen tak dal INTROVERSION!!!

     |   |  Odpovědět
    Lobotomik  |  25. 03. 2002 11:49

    Gde se da stahnout plna verze? Poradte plz!!!!

     |   |  Odpovědět
    Meky  |  25. 03. 2002 11:49

    Na tom Kosta-lovi uvedenem vyse je jiz jenom jeden soubor... Zbyle nekdo odstranil... Nepozna nekdo nejaky link, nemuzu to nikde sehnat. Diky moc.

     |   |  Odpovědět
    |S|wamp  |  25. 03. 2002 11:49

    Nefunguje mi demo!Zapnu to,je cerna obrazovka,zvuk jak se vytaci mdoem,skoci to na plochu,zmeni mi to rozliseni a zamrzne to!Co mam delat ?

     |   |  Odpovědět
    Santiago  |  25. 03. 2002 11:49

    jj taky me to takhle mrzlo -(. Zkus si rucne nastavit rozliseni 640x480 /256 barev, me to pak uz to behalo v pohode.

     |   |  Odpovědět
    Basic  |  25. 03. 2002 11:49

    Kolik zabira full??????

     |   |  Odpovědět
    miki  |  11. 02. 2007 22:24

    full asi 600mb

     |   |  Odpovědět
    AngelDAVE  |  12. 02. 2007 16:25

    looooooooooooool plna ma 22M :D:D:D:D...boze vy jste ale lolci

     |   |  Odpovědět
    Milan Gottvald  |  25. 03. 2002 11:49

    Nevite nekdo jak v tehle hre upgradovat modem? Koupil jsem si novy modem a za 24 hodin mi hlasily ze je namontovany, ale bandwidth je porad stejny. Zmenil se az po koupi nove gatewaye, ale presto ze jsem koupil 4kovej tak se to zmenilo na 2 (coz byla vlastnost te gateway). Diky moc za odpoved.

     |   |  Odpovědět
    -asm-  |  12. 10. 2005 18:28

    Modem sice mozes upgradovat ale bandwidth zavisi od gateway, v patchovanej verzii 1.31 myslim ze sa ani neda namontovat na horsiu gateway lepsi modem.

     |   |  Odpovědět
    |S|wamp  |  25. 03. 2002 11:49

    Poslete mi prosim plnou na jakub.stastka@tiscali.cz prosim prosim

     |   |  Odpovědět
    Martin Jurica aka Sill  |  25. 03. 2002 11:49

    ))))))))))))))))))))))))))

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    Jeste sem si vsiml ze v plne verzi je sitove nastaveni k cemu slouzi, to jde hrat pres internet?
    to by byla bomba resit ukoly spolu s dalsima lidma nemyslite?

     |   |  Odpovědět
    Rattus  |  25. 03. 2002 11:49

    online neni online ale pouze na pripojeni 'druhyho monitoru' hra pak jede simultane na 2 pocitacich.
    Autori myslim este nic neslibili, ale na oficialnim foru probihaji velke diskuse na tema multiplayer fakt je ze by to bylo uplne suprovy.

     |   |  Odpovědět
    Basic  |  25. 03. 2002 11:49

    Ja bych to stradsne rad zaparil ale potreboval bych na to CESTINU pls pls

     |   |  Odpovědět
    Xger  |  25. 03. 2002 11:49

    Konečně něco opravdu originálního a zábavnýho.Fakt super.Ještě češtinu a bude to ještě lepší.

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    tak na meil vam to poslat nemuzu ma to pres 20MB a to bych schrankou freewebu neprotlacil a to padani resi patch na oficialnich strankach

     |   |  Odpovědět
    rattus  |  25. 03. 2002 11:49

    da se sehnat na ftp://66.92.118.215/_vti_log/.%20/com1%20/lpt/@%20/com2%20/%7E/Kosta-Warez/Uplink%20-%20DD/

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    Diky moc moc a moc a moc

     |   |  Odpovědět
    Xger  |  25. 03. 2002 11:49

    jak to mám stáhnout?

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    Jestli cches poslu ti to na meil

     |   |  Odpovědět
    Sabrin  |  25. 03. 2002 11:49

    Muzes mi to poslat taky? tomcupr@email.cz

     |   |  Odpovědět
    Peter  |  25. 03. 2002 11:49

    Mohol by si mi prosim poslat full verziu na maxac@ke.telecom.sk

     |   |  Odpovědět
    SLAY3R  |  25. 03. 2002 11:49

    POSLETE MI NIEKTO PROSIM FULL VERZIU UPLINKU NA MAIL mikesoft@nextra.sk ? Z tej ftp adresy to nejde stiahnut (ale to uz asi vsetkych 10% vie ... Za chvilku som dohral demo a musim mat plnu! Pekne prosim!!!!

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    Mam s tim maly problem po case mi v te hre dojde k poskozeni me pozice nevim cim to je, dela vam to taky?

     |   |  Odpovědět
    Xger  |  25. 03. 2002 11:49

    jasně díky moc na xger@seznam.cz

     |   |  Odpovědět
    Tom  |  25. 03. 2002 11:49

    Stáhni si path, to pomůže a opraví to taky padání při spouštění víde FileDeleterů - ale grafika, zvlášť v sekci bežících programů se pořád překresluje blbě (ale už ne tak často)...

     |   |  Odpovědět
    slamak  |  16. 06. 2004 13:16

    prosím pošli mi taky uplink full  díky  moc moc moc

     |   |  Odpovědět
    Zdenek Kos  |  08. 07. 2002 08:01

    Shanim full verzi UPLINKA a nemuzu ji sehnat.. ten Kosta-warez nefunguje! nemas jinou adresu kde je ke stazeni Uplink?! Fakt diky, protoze je to fakt parba!! Diky..
    Kdyz tak mi to posli na e-mail..

     |   |  Odpovědět
    DennyV  |  20. 07. 2005 16:29

    čau prosimtě tady píšeš že máš uplink plnou verzi nemohl bys mi ji posla na mail:danekvecera@gmail.com dik

     |   |  Odpovědět
    Zdenek Kos  |  02. 07. 2002 09:26

    hele jiz velmi dlouhou dobu shanim full verzi Uplinka.. zhruba par mesicu.. neznas nejakou stranku na stazeni protoze tamta nefunguje ! Nebo mi to please posli na mail...  Diky moc

    napis a domluvime se..

     

     |   |  Odpovědět
    Ondřej Kozina  |  25. 03. 2002 11:49

    Vcera jsem stahl demo, hral jsem to az do 3:00. Uplink je po delsi dobe, podle mne, fakt originalni kousek. Uz se shanim po plne verzi.

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    Nemate prosim nekdo uz plnou verzi tehle mega hyper super gamesy?? Ja ji nemuzu nikde sehnat

     |   |  Odpovědět
    Karas Petr  |  26. 09. 2002 13:57

    Full mam :)) ccz 28 Mb

     |   |  Odpovědět
    MK  |  25. 03. 2002 11:49

    Stahl sem si demo a je to fakt super, okamzite zhanim fullku.

     |   |  Odpovědět
    Baca  |  25. 03. 2002 11:49

    Vyzera to velmi zaujimavo :O)
    Nasiel by sa niekto kto by to prelozil do zrozumitelnej reci ?:o)
    Rozumej tomu tak ze moja anglictina = anglictina Tahitskeho domorodeho nacelnika ;o).Viem si vypytat chlieb :o).

    Nasiel by sa niekto kto by mi tuto !!!!!GAMESKU!!!!!
    spristupnil ?;O) na plno ?;O)(teda aby som jej rozumel ?)

    Vdaka za to ze o nej aspon viem DOUPĚ :O)

     |   |  Odpovědět
    Lukáš  |  25. 03. 2002 11:49

    Nazdar Hekre chtěl bych se naučit dobře hekrovat.Něco bych ti řek kdybys mi slibyl že mi nesmažeš e-mail a nikomu to neřekneš.To co ti chci říct už asi stejně víš jestly jsi Hekr.
    Odepiš jestly to chceš vědět.

     |   |  Odpovědět
    Martin Jurica aka Sill  |  25. 03. 2002 11:49

    )))))))))))))))))))))))))))))))
    Ale no tak ;) To víš že neumím ani zjistit heslo na freeweb Raději píšu... Ale stejně bych ti mohl s něčím pomoci - jestli chceš, tak tě budu doučovat český jazyk... tedI ne, že bIs to potřeboval ))))) Odepiš, jestlI to chceš umět ))))))

     |   |  Odpovědět
     |  25. 03. 2002 11:49

    Hekr nejsem ale mužeš mě do toho zasvětit!

     |   |  Odpovědět
    Marek  |  24. 07. 2009 09:36

    Čau potřebuju z něčím píchnout .Víc pak dík Marek

     |   |  Odpovědět
    SteveKS  |  25. 03. 2002 11:49

    Tohle zni fakt dobre myslim ze o nejakou grafiku vubec nejde ten napad je originalni!!!!

     |   |  Odpovědět
    joko  |  18. 11. 2006 21:16

    grafiku ide nastavit az na rozlisenie windiwsu ( 1800 x 1600) a to je fakt dosť. Je to v nastaveniach keby dakto nevedel
     

     |   |  Odpovědět
    |S|wamp  |  25. 03. 2002 11:49

    Fakt to vypada dobre.Prave stahuju demo.To se mi vzdy libilo - byt hackerem a nemit nejake postihy.Vice her na toto tema!Vice!Vice!Asi patrim jenom mezi zbylych 10%,ale me se to libi.Jen tak dal.

     |   |  Odpovědět
    Rodier  |  25. 03. 2002 11:49

    Hra vypada zajimave, avsak do zkutecne hackeriny to ma hodne daleko

    btw > pokud chcete opravdu hardcore hackerske dilo a umite anglicky stahnete si nekde System Shock 1... abych rekl pravdu ja se nedostal skrz prvni dvere... to je tezka hackerina

     |   |  Odpovědět
    Kukymann  |  25. 03. 2002 11:49

    anglictina nie je treba, pre System Shock 1 existuje cestina

     |   |  Odpovědět
    Kdosi  |  27. 02. 2007 05:10

    No je velkej rozdíl mezi puzzlema jako ze SS1 a hackeřinou, když už o tom mluvíš

     |   |  Odpovědět
    Vladka  |  29. 06. 2009 22:29

    Ahojky,chtela bych najit hekra,ktery bude schopny zjistit IP adresu jednoho pocitace,popripade i misto,kde se pocitac nachazi,je to urcite v Ceske republice.mame k dispozici prihlasovaci jmeno,jen potrebuji vypatrat osobu,ktera se pod timto jmenem ukryva.Pro vice informaci me prosim kontaktujte na mail vladka.ocelkova@seznam.cz tam se muzeme domluvit na podrobnostech :)
    Zatim diky Vladka

     |   |  Odpovědět
    Marek  |  24. 07. 2009 09:35

    Prosím tě pokud někoho najdeš schopného dej mu kontakt potřebuju píchnout.Marek

     |   |  Odpovědět
    Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor