Uzavřená beta nového DOOMa započne 31. března, venku je nový trailer

Rychlá, krvavá, brutální – tyhle vlastnosti má mít dle vývojářů uzavřená beta nového DOOMa. A dle nového traileru je to opravdu něco!

Po uzavřené alfě se nám konečně hlásí i uzavřená beta, a to opět pořádně napěchovaným multiplayerem. Do bety se budou moci, tak jako v případě alfy, zapojit pouze ti, kteří si koupili Wolfensteina: The New Order a zadali přístupový kód.

Oproti alfě přijde beta hlavně s větší náloží obsahu. Vývojáři se chlubí převážně představením dvou herních módů a to z alfy již známým Team Deathmatchem, ale hlavně nedávno představeným módem Warpath. Módy se pak budou prezentovat na mapách Heatwave a Infernal.

S ohlášením bety se nám ukázal i nový trailer. Ten je brutální tak, jak by se od DOOMa čekalo a prezentuje nám další prvky, které nás v betě čekají, a to např. nové zbraně či nové démonické runy. Uzavřená beta bude probíhat od 31. března do 3. dubna na PC (přes Steam), Xboxu One a PS4. V případě PC verze se můžete podívat i na hardwarové nároky. Hra vyjde 13. května.

Váš názor Další článek: Star Wars Battlefront láká na přicházející aktualizace

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,