V Genesis Alpha One budete hledat lidstvu nový domov

Studio Team17 ve spolupráci s Radiation Blue oznámilo novou hru Genesis Alpha One, ve které budete lidstvu hledat nový domov a budovat vesmírnou loď.

V blízké budoucnosti způsobily války a globální kapitalismus přírodní vyčerpanost a zničující znečištění celé planety. Společnost se rozpadá, a tak se zbývající vlády rozhodly podpořit čtyři vlivné korporace v programu Genesis.

Genesis Alpha One je roguelike střílečka založená na budování vesmírné lodi v roli mezihvězdného průzkumníka. Ve hře budete kapitánem lodi Genesis a vaší misí bude budovat a starat se o vesmírnou loď, získávat suroviny a poradit si s mimozemskou hrozbou.

Je trochu podezřelé, že je hra oznámena krátce před vydáním Mass Effect: Andromeda, ve kterém lidstvo rovněž hledá nový domov. Nicméně Genesis Alpha One nečerpá tolik z příběhu, ale umístí vás do náhodně generovaného vesmíru, ve kterém bude vaším středem vaše loď a nutnost se o ni starat a pouštět se s ní na dobrodružné výpravy s cílem zachránit lidstvo.

Na více informací o hře si budeme muset ještě počkat, nicméně na ní pracují zkušení vývojáři. Studio Team17 se proslavilo hrami jako Worms, Beyond Eyes nebo Sheltered, zatímco Radiation Blue, i když se jedná o nové nezávislé studio, má ve svém týmu vývojáře z her jako Hitman: Blood Money, Hitman: Contracts, Velvet Assassin či Spec Ops: The Line.

Datum vydání není známé, hry se však dočkáme na PC i konzolích.

Váš názor Další článek: Známe systémové požadavky Mass Effectu: Andromeda + nové video

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,