Valve nehodlá opustit Counter-Strike

Během nedávného rozhovoru odpovídal marketingový manažer Valve Doug Lombardi na otázku, zda se hráči multiplayerové akce Counter-Strike dočkají dalšího pokračování.

Counter-Strike je jedna z nejhranějších multiplayerových akčních her. První díl se objevil před necelými deseti lety a od té doby vycházejí stále nová a nová vylepšení.  A tak není divu, že fanoušci stále kladou autorům otázky, kdy se vlastně dalšího dílu Counter-Strike dočkají.

  
Proslulá mapa de_dust

Na tuto otázku jim nedávno odpověděl právě zmiňovaný Doug Lombardi, který řekl: „Přemýšlíme jak nový díl vlastně vytvořit, zda začít programovat zbrusu novou hru, nebo navázat na starší díly. Je tu také možnost vzít vše, co jsme použili již v starších dílech, a hodit to do nové krabice a chtít od vás peníze. My však máme na víc, než skloubit vše do jedné krabice a vydat.“ Šéf společnosti Valve, Gabe Newell, k tomuto dodal prohlášení o důležitosti Counter-Strike pro firmu. Je tak možné, že již brzy vyjde další verze této populární střílečky, podle jeho slov však spíš samostatně, než součástí nějakého balíčku typu nedávného Orange Box.

Související informace (Counter-Strike: Condition Zero):
Platforma: PC
Typ hry: Taktická akce
Výrobce: Valve Software (
http://www.valve.com/)
Vydavatel: Sierra (
http://www.sierra.com/)
Distributor v ČR: Cenega (
http://www.cenega.cz/)
Homepage:
http://www.cs-conditionzero.com/

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Ninja Reflex zlepší vaše tělo

Témata článku: , , , , , ,