Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 prozrazuje první detaily

Paradox nám naservíroval první dávku detailů o možnostech nového upírského dobrodružství.

Pokračování Vampire: The Masquerade - Bloodlines vzbudilo svým oznámením okamžitou vlnu nadšení a radosti mezi všemi fanoušky tohoto akčního RPG. Teď nám vývojáři nabízejí pár informací o tom, jakým způsobem bude hra v lecčem fungovat a co čekat od různých klanů.

Celou hru začnete jako člen klanu Thinblood, který rozhodně není žádnou prvotřídní upírskou gardou. Naopak jsou jejich schopnosti slabší a mají mnohem menší potenciál. K tomu, abyste se dostali mezi plnokrevníky budete muset chvíli pořádně dřít. Následně dostanete možnost vybrat si jeden z pěti klanů, které vám budou umožňovat používání silných speciálních schopností.

V základu dostanete na výběr ze tří specializací, které vám propůjčí různé dvojice primárních a sekundárních schopností. V případě, že zvolíte první duo, budete lehcí jako pírko a díky tomu se vám podaří v vznášet, dosáhnete na místa, která by jinak byla příliš daleko. Navíc s pomocí této výhody můžete překvapovat nepřítele tím, že na ně skočíte a uzemníte je aniž by stihli zareagovat. Dostanete i možnost zahltit své nepřátele netopýry, kteří je na chvíli rozptýlí a navíc jim udělí menší poškození. 

V druhém případě získáte schopnost telekinetické manipulace s objekty. A to se týká i zbraní, které zrovna mají v rukou vaši nepřátelé. K tomu se navíc přidává schopnost levitace, která se mění od zastavení se ve vzduchu až k ovládání v podstatě všeho, co vám přijde do cesty. 

Jako třetí možnost máte schopnost ovládat a pracovat s mlhou. Ta vás například zahalí a skryje tak před očima ostatních, vaše kroky navíc nebudou slyšet tak dobře. Můžete se v mlhu i proměnit a dostat se tak opět do míst, která jsou jinak za nepřekonatelnými překážkami. Protáhnete se třeba ventilací či jinými neprůchozími místy. Aby to nebylo málo, můžete mlhu využít také k tomu, abyste obklopili NPC a oslepili ho, nebo mu s mlhou vniknuli do plic a ochromili ho.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 vychází v průběhu příštího roku na PS4, Xbox One a PC. 

 

Váš názor Další článek: Uncharted 5 nečekejte, potvrzuje dabér Nathana Drakea

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,