Veřejná beta Fable Legends započne až na jaře příštího roku

Fable Legends, horečně očekávané hra od anglických vývojářů ze studia Lionhead, otevře brány své bety až na jaře příštího roku. Vývojáři to odůvodňují tím, že chtějí, aby se prezentovala v co nejlepší formě.

Zpráva každopádně i přes to může znít dost nelibozvučně. Veřejná beta Fable Legends se původně očekávala již tento rok a nebudu lhát, já se na ní těšil jako pes na zbytky masa při grilovačce. Vývojáři to na svých oficiálních stránkách odůvodňují tím, že od šťastlivců, kteří si již betu vyzkoušeli, dostali mnoho zpětných vazeb a plánují na hře udělat spoustu změn. Do hry zároveň plánují přidat další obsah a rádi by betu otevřeli v co nejlepší formě.

Odložení je celkem pochopitelné, poněvadž Fable Legends bude kombinovat žánr realtimových strategií s RPG. Hra bude dokonce podporovat cross-platformový multiplayer mezi hráči na PC (s Windowsem 10) a Xbox One. Sami uznejte, že se jedná o pořádný kalibr, o čemž také vypovídají slova vývojářů, že se jedná o jejich dosud nejambicióznější projekt, přičemž mluvíme o studiu, které existuje již od roku 1996.

Pokud se na hru ale opravdu těšíte, nezoufejte. Vývojáři mají v plánu do uzavřené bety v následujících týdnech vpustit dalších 100 000 lidí, přičemž přednost budou mít ti, kteří se do bety zaregistrovali nejdříve. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete to dohnat na jejich oficiálních stránkách.

Váš názor Další článek: Unravel si zahrajeme 9. února, venku je příběhový trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,