Akce | DLC

Víme, jaký obsah čeká Mafii 3 v následujících měsících

Otázkou však je, jestli mají hráči ještě chuť se vracet do ulic New Bordeaux.

Hned po říjnovém vydání Mafie 3 se vývojáři zavázali k tomu, že vražedného obsahu pro Mafii 3 bude dostatek. Třetí pokračování této slavné herní série (bývalé české) nedopadlo úplně podle představ, což už všichni dobře víme. Můžou nás tedy vůbec nová placená DLC překvapit, nebo dokonce donutit změnit názor na tento titul? 

“Faster, Baby!” Přidej kotě (koncem března)

Nejbližší rozšíření, které nás čeká za necelé dva měsíce přinese plno adrenalinu v podobě rychlých aut, nebezpečných honiček... Úkolem zde bude sundat zkorumpovaného šerifa, terorizujícího aktivisty občanských práv na okraji New Bordeaux. V následujících týdnech by se mělo postupně odhalovat více o tomto DLC. 

“Stones Unturned” Na kameni kámen (květen)

Zde Lincoln spojí své síly se starým známým agentem CIA Johnem Donovanem a vydáme se do vietnamské džungle setřást nebezpečného rivala, který se objevil v New Bordeaux.

“Sign of the Times” Znamení času (květen 2017)

V červenci tuto sérii zakončíme u otce Jamese, kterého dobře známe z hlavního příběhu. Tentokrát budeme mít na starost vyšetřování podivných rituálních vražd. To nás zavede k srdci staré zátoky i do městského prostředí, kde o drogy opravdu není nouze. 

M3-Asset-release-timeline.jpg

Všechny tyto tři dějové expanze budou mít lineární a přesvědčivý příběh. Zároveň s novými herními mechanismy, činnostmi, prostředním a odměnami. 

Diskuze (2) Další článek: Akce Sniper Elite 4 bude podporovat PS4 Pro a DirectX 12

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,