Vyhlášení výherce: Vánoční soutěž o Playstation 4 a herní balíček

Zahrajte si na Ježíška! Dostanete balík peněz a vaším úkolem bude vybrat si za ně nejlepší hry, telefon či počítač. Sice jen virtuálně, ale když vám to vyjde, získáte zcela reálný Playstation 4 a sadu her.

Vyhlášení výherce

Máme tu Štědrý den a naše slibované vyhlášení výherce vánoční soutěže o Playstation 4! Všem samozřejmě přejeme skvělé prožití vánočních svátků a nastupující Nový rok! Uvidíme se všichni v "šestnátce"! A nyní se nebudeme zdržovat.

Výhercem soutěže je Vladimír K. z Přibyslavi, který jako první ze sedmi účastníků zvolil stejnou kombinaci produktů, jež se stala výherní. Gratulujeme!


Blíží se Vánoce a ve spolupráci se Sony vám můžeme přinést pod stromeček pořádný dárek. Playstation 4 s kupou parádních her k tomu!

Jak se bude soutěžit: zahrajte si na Ježíška

Od Ježíška dostáváte virtuální rozpočet 60 000 Kč. Navštivte 5 našich vánočních speciálů a v každém vyberte jeden produkt, který byste pod stromečkem chtěli vidět nejvíce. Součet cen všech pěti vybraných produktů se musí vejít do stanoveného rozpočtu.

Kalkulačky do ruky a vyberte si. Vycházejte přitom výhradně z cen, které jsou uvedeny v článcích:

Své favority zadejte do formuláře nejpozději 23. prosince. Kombinace, která bude soutěžícími zvolena nejčastěji, se stane kombinací vítěznou. A ten, kdo vítěznou kombinaci zvolil jako první, od nás dostane Playstation 4 s balíčkem čtyř exkluzivních herních pecek. Hodně štěstí!

Soutěžit můžete v období 17.–23. 12. 2015. Vyhlášení bude na Štědrý den.

O co se hraje: Playstation 4 a balíček her k tomu

Vítěz od nás dostane konzoli Playstation 4 a balíček čtyř her​: Until Dawn, Tearaway: Unfolded, Killzone: Shadow Fall, The Order: 1886

_vyrp11_10ps4black.jpg

18AeD9m.jpg812yBNdTt-L._SL1369_.jpgKillzone_sf.jpgpTRU1-21767640enh-z6.jpg


Soutěžní formulář

Pravidla soutěže

Základní podmínky: Do soutěže se lze zapojit v období od 17. do 23.12.2015. Každý se smí do soutěže zapojit pouze jednou. Výhru zasíláme jen na adresu v rámci ČR.

Princip soutěže: Soutěžící mají za úkol vybrat sadu produktů, jejichž souhrnná cena nepřesáhne stanovený rozpočet. Produkty lze vybírat výhradně z pěti odkazovaných výběrových článků, které vyšly na Doupě.cz a dalších webech našeho vydavatelství. Cena produktu je v každém článku vždy uvedena pod jeho názvem. Při výpočtu se vychází výhradně z těchto cen (nezáleží na tom, že lze produkt v nějakém e-shopu sehnat levněji).

Z každé kategorie, respektive odkazovaného článku, je nutné vybrat jeden produkt. Nelze některý vynechat. Pokud součet cen vybraných produktů přesáhne stanovený rozpočet, bude soutěžící s takovýmto výběrem ze soutěže vyřazen.

Kombinace produktů, která se celkovou cenou vejde do stanoveného rozpočtu a bude soutěžícími volena nejčastěji, se stane kombinací vítěznou. Pokud by došlo k tomu, že vítězné kombinace budou dvě či více, tzn., že je volil shodný počet soutěžících, stává se vítěznou pouze ta, která má nejnižší součet cen vybraných produktů.

Ten ze soutěžících, kdo vítěznou kombinaci zvolí jako první, vyhrává uvedenou výhru.

Kdyby byly všechny kombinace produktů unikátní, získá výhru ten, kdo se celkovou cenou nejvíc přiblíží k rozpočtu 60 000 Kč. Bude-li takových soutěžící víc, vyhraje ten, kdo formulář odeslal jako první.

Obecné podmínky: soutěž se řídí pravidly webových soutěží vydavatelství Mladá fronta, a.s.

Diskuze (38) Další článek: Escape from Tarkov předvádí další atmosférické video

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,