Vyhlášení výherců: soutěž o 5 klíčů s ročním zlatým členstvím Xbox Live Gold

Léto se blíží a s ním i výstavy, nové herní pecky a skvělé zážitky. Pojďte si zasoutěžit o roční předplatné služby Xbox Live Gold!

Vyhlášení výherců

Týden nám uplynul a jak lépe si zpestřit víkend, než rozesláním výherních kódů? Všem zúčastněným celoredakčně děkujeme a výherci se mohou vyhlížet své kódy v emailech. Ostatní nemusí věšet hlavu, připravujeme pro vás i další soutěže! Pro pořádek ještě výherní přezdívky:

1. Brucoun

2. Martin D.

3. Milan H.

4. Schumi150

5. Dan


Květen je v plném proudu, léto před námi a s ním i výstava E3 a veleočekávané pecky, které se jako tsunami začnou valit především na podzim. Nejvyšší čas si připravit konzoli a hlavu na jejich příchod. S hlavou vám sice nepomůžeme, pokud vám ale doma odpočívá Xbox, máme pro vás pár pomocníků.

Ve spolupráci s Microsoftem jsme si pro vás připravili menší kreativní soutěž o pět ročních předplatných členství Xbox Live Gold pro Xbox One a Xbox360. S jeho pomocí můžete nejen využít multiplayeru, ale také stahovat demoverze jako první a kupovat mnohé hry se slevou díky speciálním akcím. Tím samozřejmě výčet výhod členství nekončí.

fbgameswithgold02.png

Co pro jeden z klíčů potřebujete udělat? Stačí do 22. května letošního roku zabrousit do diskuze pod tímto článkem a napsat, proč členství potřebujete právě vy. Redakce pak vybere pět nejzábavnějších a nejvtipnějších příspěvků, které členství vyhrají. Takže neváhejte a vymýšlejte!

XboxLive_FPP_Gold_12mo_CS-SK_FOB_RGB.jpg

Diskuze (83) Další článek: Batman: Arkham Knight v novém traileru přibližuje padouchy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,