Vyhlášení výherců: soutěž o arkádové závody Forza Horizon 2

Máme pro vás poslední letošní soutěž, kterou si pro sebe tentokrát urvaly zážitkové závody od mistrů žánru.

Vyhlášení výherců

Máme po Vánocích i Silvestru a čeká nás celý nový rok plný pařeb a odhalení. Abychom vám jeho začátek ještě zpříjemnili, máme tu vyhlášení naší soutěže z uplynulého roku se závody Forza Horizon 2 pro Xbox One a Xbox360. Výhercům gratulujeme a ostatním slibujeme, že letošní rok bude soutěžemi nabitý úplně stejně!

1. Xbox One verze hry - Petr V. (Herálec)

2. Xbox One verze hry - Tomáš W. (Praha 10)

3. Xbox One verze hry - Petr V. (Zahrádky)

4. Xbox360 verze hry - Vojtěch K. (Ostrava)

5. Xbox360 verze hry - Stanislav N. (Chabařovice)

6. Xbox360 verze hry - Václav U. (Olomouc)


 

Vítejte na Horizon festivalu, kde se milovníci moderní hudby scházejí s milovníky nažhavených pneumatik. V naší poslední soutěži v letošním roce pro vás máme zážitkové letní závody na dlouhé zimní večery - Forza Horizon 2, které jsou k dostání pro platformy Xbox One a Xbox360. Sandboxový svět, zábavné disciplíny, stovky luxusních bouráků a hudba do uší. Co chtít víc?

Tentokrát si svou verzi budete moci i vybrat, aby se každému výherci dostalo přesně to, po čem touží. K získání máme po třech kusech na každé platformě, takže se z výhry bude radovat rovnou šest soutěžících. A nyní už nezdržujme a pojďme na soutěž samotnou.

1401792458-2.jpg

Pro získání výhry stačí do 25. prosince správně odpovědět na soutěží otázky, vybrat preferovanou platformu a soutěžní číslo a pak už jen doufat. Soutěž skončí přesně na Vánoce, to abyste je řádně oslavili i na herním poli. Hodně štěstí!

Diskuze (9) Další článek: Sony kompenzuje uživatele za výpadek PSN - PS Plus na 5 dní zdarma a 10% slevy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,