PC

Vyhlášení výherců: Soutěž s Total War o nejnovější hru, tričko a podložku

Slunce už je v nenávratnu a podzim všechny začíná tlačit k počítačovým obrazovkám. Tak proč si nezasoutěžit, abyste měli u svého plechového mazlíka co dělat?

Vyhlášení výherců

Máme za sebou další soutěž a je načase vyhlásit trojici šťastlivců, kteří si domů odnesou novou strategii z dílen Creative Assembly a další zajímavé ceny. Všem výhercům srdečně gratulujeme, ostatním děkujeme za účast a přejeme hodně štěstí v další soutěži.

1. místo - Miroslav Pilař

2. místo - Jan Hanák

3. místo - Jiří Sýkora


 

Slibovali jsme vám další soutěž, tak ji tady máte! Počasí za oknem zrovna dvakrát pozitivní není, takže není od věci si zasoutěžit o nové hry a věcné ceny, které vám zpříjemní podzimní večery s dodatečnou vrstvou oblečení. Tentokrát jsme si pro vás ve spolupráci s Comgadem připravili soutěž s totální válkou o Řím, neboli Total War: Rome II, o které se více dozvíte v naší recenzi.

3Dbox_Rome2_RGB.jpg Mouse_Mat_Potential_Design.jpg tricko_rome_front.jpg

Nejnovější přídavek do strategické série se tvůrcům i přes mnohá negativa dostatečně povedl a jedná se o akční atmosférické dílko, kterému nechybí ani ta diplomacie. Navíc soutěžíme hned o několik věcných cen:

1. místo - Hra Total War: Rome II, tričko, podložka pod myš a plakát

2. místo - Hra Total War: Rome II, tričko, podložka pod myš a plakát

3. místo - Hra Total War: Rome II, tričko, podložka pod myš a plakát

Pokud se chcete objevit na výherním pódiu, stačí vyplnit níže uvedený formulář, do 25.10.2013 správně odpovědět na tři soutěžní otázky a mít krapet štěstí. O vše ostatní se postaráme.

Diskuze (2) Další článek: Hráli jsme Audiosurf 2: na šílených vlnách hudby

Témata článku: , , , , , , , , , ,