Watch Dogs budou mít multiplayer, ukázku jsme už viděli

Multiplayer byl ukrytý ve videu ze středeční konference Sony.

Předpokládám, že nové gameplay video z Watch Dogs jste už viděli – pokud ne, učinit tak můžete v naší starší novince.

Tak, teď už jste dané video viděli úplně všichni. Ale je to vlastně důležité, a pokud ano, tak proč? Odpověď zní: je a není. Ta téměř pětiminutová ukázka totiž ukrývá první náznaky multiplayeru. Že jste si ničeho nevšimli? Tak se podívejte znovu a pozorněji. Zase nic? Inu, ani se vám nedivím – multiplayer je totiž důmyslně skrytý a zaregistrovat jej můžete až v úplném závěru, konkrétně v čase od 4:12.

V ten moment můžete spatřit přiblížení obrazu jedné z bezpečnostních kamer, do které se v tu chvíli někdo nabourává. Ten někdo ovšem není hlavní hrdina Aiden, ale jiný hráč, jenž se do hry přidal. Pamatujte na to, že středeční prezentace Watch Dogs běžela (pravděpodobně) v reálném čase a že během ní stál přímo na pódiu člověk, který hru hrál.

Watch Dogs 03.jpgWatch Dogs 01.jpgWatch Dogs 02.jpg

To znamená, že někde vzadu byl schovaný ještě někdo, kdo se do hry ve správný okamžik přidal, nebo (a to je mnohem pravděpodobnější) Ubisoft danou sekvenci předpřipravil, aby se vyhnul případným technickým problémům.

O multiplayeru se více rozpovídal creative director Watch Dogs, Jonathan Morin. „Watch Dogs jsou celí o hyperkonektivitě. To pro mě znamená pořád a všude. Takže ano, ostatní hráči tam jsou neustále, i když to nečekáte. Děje se to když hrajete singleplayer i multiplayer.“

Ostatní hráči nám budou moci v hraní buď pomáhat, nebo škodit, vše bude záležet pouze na nich. Jsem zvědavý, zda vůbec půjdou hrát Watch Dogs v singleplayeru v tom pravém slova smyslu a jestli budeme mít právo veta co se týče přístupu ostatních hráčů do naší hry. Není totiž nic otravnějšího, než když se někdo snaží člověku hraní zbytečně znepříjemňovat.

Zdroj: Kotaku

Váš názor Další článek: Armu 3 si nezahrajete bez Steamu

Témata článku: , , , , , , , , , , ,