Xbox One srovnává prodeje PS4, vyexpedoval přes milion kusů

Nejnovější konzole Microsoftu včera vystartovala do světa a podle oficiálních stránek zvládla bez problémů dotáhnout konkurenční PlayStation 4.

Za úvodních 24 hodin prodeje se podařilo vyexpedovat přes milion kusů, což se rovná snaze Sony, přesná čísla prodaných kusů však zatím obě společnosti tají.

Tým může s radostí potvrdit, že start prodeje konzole Xbox One byl největší v historii Xboxu s více jak jedním milionem vyexpedovaných kusů za méně než 24 hodin, čímž byla překonána konzole Xbox360 a stanoven nový rekord,“ podělil se Microsoft v oficiálním oznámení.

Xbox One je nyní u většiny obchodníků vyprodán. Úzce spolupracujeme na doplnění zásob tak rychle, jak to jen bude možné, abychom zvládli velký zájem ze strany zákazníků.

Celosvětové prodeje tedy postavily obě konzole na velmi podobnou pozici. Klíčové bude v nadcházejících měsících otevření dalších trhů a především co možná nejmenší míra poruchovosti. K nám dorazí Xbox One až začátkem roku 2014, PlayStation 4 už 13. prosince letošního roku.

Diskuze (5) Další článek: John Carmack oficiálně opouští id Software

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,