Zaklínač 3: 5 tipů, jak přežít Srdce z Kamene

Původní hru máte za sebou a první příběhový datadisk široce otevírá náruč. Jak hrát a nenarazit?

Zaklínač 3: Divoký hon byl obrovskou hrou, která vyšla v květnu letošního roku a i ti nejpomalejší průzkumníci už by měli mít většinu podstatného obsahu původní hry za sebou, o fanoušcích nemluvě. Všichni tak vyhlíží první masivní příběhový datadisk s názvem Srdce z Kamene, který přináší mnoho nového.

A když říkáme nového, myslíme to vážně. Nejen, že nejnovější aktualizace opravila spoustu chyb a bugů a přinesla vylepšení po stránce grafické i hratelnostní, ještě samotný datadisk přináší nové herní mechanismy a především navyšuje obtížnost do závratných výšin. Právě přílišná jednoduchost byla původní hře vytýkána nejvíce a vývojáři si tak nyní na utrpení hráčů pořádně smlsnou. Srdce z kamene je totiž tuhé. Hodně.

Abychom vám aklimatizaci o něco ulehčili, rozhodli jsme se posbírat užitečné tipy a triky, díky kterém vklouznete zpátky do hry rychleji, než Geralt do Shani. Ehm, i když to už je vlastně na vás.

1. Připomeňte si ovládání a principy hry

Pokud patříte mezi fanoušky a hráče, kteří si hru pořídili takřka ihned po vydání, existuje pravděpodobnost, že už několik měsíců máte padla a čekáte na datadisk. Jak si ale jistě pamatujete, Zaklínač 3 má komplexní ovládací schéma i herní principy, které je potřeba dostat do krve a vypadnout ze cviku tak není vůbec těžké.

Než se vůbec vrhnete do příběhu datadisku, doporučujeme tedy udělat několik výletů do krajiny, splnit pár zaklínačských kontraktů a opět vše dostat do rukou. Vývojáři doporučují, abyste do datadisku šli s minimální úrovní 30, vzhledem k razantně navýšené obtížnosti ale bude lepší, pokud toto číslo ještě několikrát přeskočíte. Jak se říká, těžko na cvičišti...

Velen_122.jpg

Crow's Perch_6.jpgFireburst Harbor.jpgVelen_102.jpg

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,