Závody The Crew jsou ve vývoji celé čtyři roky

Ubisoft v nejnovějším rozhovoru prozradil, že se v případě arkádových závodů The Crew rozhodně nejedná o next-gen rychlokvašku. Projekt je ve vývoji dlouhou dobu.

To v rozhovoru pro Digital Trends prozradil kreativní ředitel Julian Gerighty. Titul se začal rýsovat před více jak čtyřmi lety, tehdy ještě pro konzole PS3 a Xbox360. Zatímco struktura se nezměnila, tvůrci si vyprosili podstatně delší vývoj, protože hra nepracovala tak, jak by všichni chtěli.

Všechny koncepty, které nyní používáme, střádal tým celých 10 let. Obří svět, který sdílí stovky hráčů? To tým udělal už v titulu Test Drive Unlimited, který rozhodně předběhl dobu,“ řekl Gerighty. „Přechod na next-gen se stal přibližně před rokem a půl, kdy jsme pochopili, že můžeme posunout laťku ještě výše. Můžeme vylepšit interakci se světem, jeho neskriptovanou podstatu, prostě vše udělat lepší a větší, pokud se přesuneme na PS4 a Xbox One.

The Crew má mít podle posledních informací přes 10 000 km silnic a prakticky žádný limit v počtu hráčů. Titulu se dočkáme v prvním čtvrtletí příštího roku.

Diskuze (1) Další článek: Dorazí inFamous: Second Son na trh v dubnu 2014?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,