Známe červencový line-up PlayStation Plus her

Pokud jste věrnými předplatiteli soňáckého premium programu, zbystřete! Právě došlo k oficiálnímu odhalení šestice titulů, které budou dostupné grátis už za necelý týden.

Majitelé nejnovější generace PlayStation se mohou těšit na jednu AAA hru a jednu menší indie hříčku. Hlavním tahákem červencové nabídky je bezesporu Saints Row: Gat out of Hell, hutný nášup po už tak zdařilém čtvrtém díle. Jak už podtitul napovídá, vydáte se do pekla. Volition si konečně zvolili prostředí, v němž plně popustili uzdu své fantazii a jejich roztomile nekorektní humor tu srší z každého detailu.

Na druhou stranu Furi, výtvor malého studia The Game Bakers, se z hlediska vyprávění příběhu neubírá zase tak přímou cestou. Vyslovený herní bordel mění za jeden velký bossfight. Furi s hrdostí přiznává inspiraci v japonských klasikách žánru, z nichž si bere zejména styl animací, frenetickou akci a rafinovaně navrhnuté souboje. Rychlé reflexy a chirurgická přesnost proto rozhodně nebudou na škodu.

Jako bonus Sony přihodilo navrch ještě předběžný přístup do Paragonu. Před tím, než se s 16. srpnem otevřou brány veřejné bety, můžou si PS4 hráči novou MOBA hru od Epic Games pořádně osahat. Součástí toho všeho bude i startovní balíček s několika výzvami, které vám po jejich splnění odemknou hromadu kosmetických úprav.

Na zbylých přístrojích od Sony se objeví Call of Juarez: Bound in Blood (PS3), Fat Princess (PS3), Oreshika: Tainted Bloodlines (PS Vita) a Prince of Persia: Revelation (PS Vita).

Tak co na to říkáte? Jste s blížící se řadou her pro PS Plus spokojeni?

Váš názor Další článek: Valentino Rossi The Game: MotoGP s novou fasádou (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,