Známe detaily únorové aktualizace konzole Xbox One

Aktualizace nám přináší možnost bližšího poznání a prozkoumání vaší hry a hráčů. Zároveň se dočkáme vylepšení televizních funkcí.

V novém updatu herní konzole Xbox One je toho k vidění opravdu dost, tak si pojďme novinky postupně rozebrat, aby vám nic neuniklo. Mezi nejzajímavější prvky patří funkce Game hubů a vylepšení televizní služby.

Game Hubs

Jsou to centra, která vám umožní blíže poznat vaše oblíbené hry, a také zjistit, kdo z vašich přátel co hraje. Každá hra na Xbox One bude mít vlastní Hub, kde uvidíte přátele, jejich statistiky, výsledky a achievementy. Uvidíte zde také herní žebříčky, streamy ostatních hráčů, herní videa nebo budete moci sledovat VIP hráče, vývojáře atd. Tuto možnost známe například z internetové distribuce Steam.

Vlastní pozadí a průhledné panely

Na základě feedbacku od hráčů Microsoft přidal průhledné panely na domovskou stránku, a také možnost měnit si pozadí. Nastavíte si ho jednoduše - Nastavení -> Můj Xbox -> Moje pozadí.

Aktualizace služby TV

Microsoft vydal hodně vylepšení a aktualizací v různých zemích. Pro Českou a Slovenskou republiku zatím platí pouze vylepšení kontroly televize, set-top boxu nebo rekordérů. Podle slov Microsoftu by měl Xbox nyní lépe pracovat se všemi těmito přístroji a hlavně těmi, které uživatele označili jako problémové.

Více informací ohledně aktualizací a rozšíření naleznete na oficiálním Xbox webu,

Váš názor Další článek: Střílečka Evolve oznámila svůj plán pro edice a DLC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,