PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Známe všechny multiplayerové módy z Battlefieldu 4

DICE dnes vydalo kompletní seznam herních režimů pro hru více hráčů, které mají být zahrnuty v Battlefieldu 4.

Budeme si tak moci vybírat ze sedmi různých módů, které půjdou použít ve všech 10 mapách. Aby ale nedocházelo k nevyváženosti módů na různých mapách, rozhodlo se studio vytvořit v každé mapě bojové prostory tak, aby všechny režimy byly stejně kvalitní a žádný tak nepřevažoval nad druhým.

Seznam multiplayerových režimů:

Conquest – Základní režim pro BF4. V tomto režimu se zapojí do akce všichni, a to jak pěšáci, pozemní vozidla, vzdušné jednotky, tak i námořnictvo. Jde především o zabírání území.

Domination – Tento mód měl premiéru v předchozím díle a jelikož slavil úspěch, nesmí chybět ani zde. K dispozici budou pouze pěší jednotky a vaším úkolem je dobýt vlajky soupeře, které jsou mnohem více u sebe.

Obliteration – Zde je na mapě ukryta nálož. Ten tým, který ji najde a donese na místo určení jako první, vyhrává.

Defuse – klasický herní mód 5 na 5. Každý hráč má jeden život na kolo. Zvítězit lze masakrováním nepřítele, nebo zničením konkrétního objektu.

Team Deathmatch – Nekonečně mnoho životů a jediný cíl pro každý tým – zabít soupeře.

Rush – Další velmi oblíbený mód. Týmy se dělí na obránce a útočníky, po skončení kola se role prohodí. Útočníci se snaží zničit soupeřovy základny a obránci se je zase snaží ubránit.

Squad Deathmatch – Tento režim pošle na mapu hned čtyři týmy, přičemž úkolem pro tým je dosáhnout daného počtu zabitých nepřátel pro vítězství v každém kole.

Diskuze (1) Další článek: FIFA 14 vás ve startovním traileru zve zpět do akce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,