Bethesda pracuje na zatím neohlášeném next-gen projektu

Není v tom každopádně sama. Na novou generaci konzolí si brousí zoubky i Ready at Dawn.

UPDATE: K Bethesdě a Ready at Dawn se připojil také Lionhead. Studio hledá programátora, který by oplýval znalostmi DirectX 11 a který by pomohl s vývojem jistého neohlášeného titulu.

Bethesda nabírá lidi pro nějaký "zatím neohlášený" next-gen projekt. Po zájemcích vyžaduje zkušenost s vývojem na PS3 a Xboxu 360, také předpokládá znalost DirectX 11. V inzerátu se píše: "Bethesda Game Studios hledá zkušené programátory, kteří by pracovali na moderní technologii pro neohlášenou hru, jež vyjde na konzolích další generace."

Podobně je na tom i studio Ready at Dawn (God of War pro PSP), které hledá lidi pro svou novou akční hru. V nabídce se uvádí: "Jste připravení podílet se na vzrušující nové AAA herní značce pro next-gen domácí konzole? Ready at Dawn pracuje na akční adventuře z pohledu třetí osoby a hledá talentované, motivované a spolehlivé vývojáře, kteří by se připojili k našemu týmu."

Samozřejmě může jít o Wii U (nebo jak se vlastně bude jmenovat), které se z jistého pohledu na věc může za next-gen konzoli považovat.

bethesda_logo.jpg

Zdroj: Zenimax, Ready at Dawn
Diskuze (2) Další článek: Na březnové GDC dojde k odhalení Unreal Engine 4

Témata článku: , , , , , ,