PC | RPG | DLC

Bioware pracuje na DLC pro TOR, které neuvidíme více jak rok

Jestli jde o datadisk, se neví, pro studio jsou však nyní důležitější bezplatné updaty.

Jak v rozhovoru pro PC Gamer prozradil James Ohlen, game director The Old Republic, musí Bioware s vývojem dodatečného obsahu začít vždy s velkým předstihem, to kvůli množství mravenčí práce, které takové projekty vyžadují. Už teď pracují na DLC, které neuvidíme více jak rok.

"Naši spisovatelé pracují na obsahu, který neuvidíte více jak rok," řekl Ohlen. "Plánujeme toho hodně. Kvůli velkému množství namluvených částí, filmečků a animací se musíme dívat daleko do budoucnosti."

VIDEO: 5008 'Star Wars: The Old Republic - Jedi Knight vs. Bounty Hunter'

Velký důraz je kladen hlavně na pravidelné vydávání nových updatů. Jeden takový máme čekat do týdne, druhý je nachystán na březen. A pak přijdou na řadu další. Ohlen také zdůrazňuje, že na updatech pracuje stejně velký tým, jaký běžně pracuje např. na Mass Effectu či Dragon Age.

"Co se datadisků týče, důležitější jsou pro nás bezplatné updaty," pokračoval Ohlen. "Naše herní updaty, bezplatný nový obsah. Jde přeci o službu na bázi předplatného. Hráči už teď platí 15 dolarů měsíčně, takže chtějí vědět, že jim poskytneme updaty, za které si nebudou muset připlácet."

"Na datadisky se v budoucnosti samozřejmě zaměříme, nyní se ale soustředíme na pravidelné vydávání bezplatných updatů."

Zdroj: PC Gamer
Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: BioWare | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 22. prosince 2011
Diskuze (2) Další článek: Datum vydání dema The Darkness 2

Témata článku: , , , , , , , , , ,