10 nejlepších letních pařeb pro XOne [redaktoři radí]

Máme za sebou PC pecky i herní zařízení na letní pařby. A co konzolisti? Máme tipy i pro vás!

Známe to všichni. Jakmile začne léto, skončí škola, odpadne nám stres a povinnosti a budeme se nudit. A aby k tomu nedošlo, musíme se přeci nějak zabavit. Nebudeme chodit k vodě, tam je sluníčko, spálili bychom se a dostali úpal. Práci nebo brigádu bych taky nedoporučoval, toho si užijete v pozdějších letech dostatek.

A sportem si můžete ublížit. Takže nám zbývá to nejzajímavější a nejzábavnější. Zatáhnout rolety a žaluzie, vychladit pití, sehnat něco k snědku na delší dobu, zapnout ventilátory nebo klimatizace a nastartovat vaše next-gen konzole. A jelikož do té doby budete mít staré hry dohrané, tak co budete hrát? Tady máte několik tipů pro Xbox One.

Odkazy na produkty uvedené v tomto článku jsou placenou inzercí obchodu Alza.cz. Doporučení jednotlivých produktů je ale čistě redakční rozhodnutí, odkazy jsme k nim přidali až dodatečně.


Project CARS

Cena: 1649 Kč

Datum vydání: 8. května 2015

Závodní hra od tvůrců Need For Speed: Shift, Shift 2 Unleashed a Test Drive: Ferrari Racing Legends po několika odkladech spatřila regály prodejen začátkem května. A na co se mohou fanoušci závodních her v CARS těšit? Především precizní simulaci závodních vozů rozličných druhů (silniční vozy, motokáry, supersporty, Le Mans speciály a další) na 30 lokacích po celém světě s více než 110 okruhy. A do toho dynamické počasí, které ovlivňuje jízdní vlastnosti vašeho vozu.

studio-stojace-za-project-cars-image-805.jpg

Jaké herní režimy hra obsahuje? V kariéře můžete naskočit do libovolného závodního režimu, sólo hra vám dovolí otestovat si okruhy a nastavení vozů a samozřejmě nechybí ani online režim, ve kterém si můžete otestovat vaše jízdní dovednosti proti skutečným jezdcům. Třešničkou na dortu je kariéra, kterou můžete začít libovolně a zažít tak opravdové závodění bez nutnosti neustále koukat do financí. 

Kolem a kolem jde o jeden z nejlepších závodních titulů tohoto roku a pokud nejste na arkádové ježdění z Forza Horizon, jde o jasnou volbu.

20351_015.jpg2627139-projectcars_14758653283_3aa9735c74_o_1407494029.jpgpc.jpg

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,