8 nejlepších herních strojů pod stromeček [Vánoce 2014]

Je jedno, zda preferujete akce, závody či strategie. Všechno přece musíte na něčem hrát. Nabízíme vám pohled na nejzajímavější herní zařízení, které si letos můžete pořídit.

Od her si dáme na chvíli oddych, spousta lidí totiž na Vánoce musí dostat spíše nástroj na hraní než samotné hry. Myslíme tím samozřejmě herní konzole, počítače, notebooky či další výkonné mašiny, které vám budou dělat radost v následujících letech. My jsme se tentokrát rozhodli sáhnout trochu dál a kromě naprostých klasik vám přineseme i originální návrhy, které mohou ozvláštnit váš obývák i herní život. Nebudeme se tedy zdržovat a jdeme na to!

image002.png

Playstation 4 Bundle: zážitek bez kompromisů

Cena: 10 549 Kč s DPH

ps4.jpg

Nezmínit se ve článku o herních zařízeních o obou konzolích nové generace by bylo rouháním, takže si nebudeme zcela jasné koupě nechávat na konec. Ať už si koupíte PS4 nebo Xbox One, o letošních Vánocích neprohloupíte, jelikož se dají najít za velmi slušné ceny a hlavně nechybí pořádné herní pecky a perspektivy na rok 2015. Pro každého něco, začněme ale konzolí od Sony.

PlayStation 4 nabízí stylový design a výkonný hardware. V útrobách najdete osmijádrový procesor na bázi AMD Jaguar, spojený s grafickým čipem se základem AMD Radeon a GDDR5 pamětí o velikosti 8 GB. Nechybí vyměnitelný 500 GB disk, Blu-ray mechanika, USB 3.0 porty, HDMI výstup, Ethernet, Bluetooth a Wi-Fi.

9101502.jpg

Zatímco v minulém roce šlo především o příslib světlých zítřků, letos se máme na konzoli již možnost pořádně rozmáchnout. K dispozici jsou jak lákavé exkluzivity platformy, tak množství multiplatformních titulů a také remasterů her z PS3, co stojí za vyzkoušení. A to nemluvíme o tom, co nás čeká v příštím roce.

ps4-hrdware-large19_br.jpgscreenshot_ps4_sony_playstation_4_2_68440.jpgSO4775_PS4_LA_010.jpg

Také pravidelné aktualizace zaručily, že je konzole využitelná i v dalších sférách. Byla přidána možnost přehrávat mp3 skladby, nahrávat videa na YouTube, využívat USB flash disky pro kopírování a ukládání obsahu, zlepšen byl online chat i streamování. Konzole tak neustále roste a i když má před sebou ještě dlouhou cestu, rozhodně jde správným směrem.

Pokud tak letos plánujete nákup právě tohoto zařízení, nemůžete šlápnout vedle s konzolovým balíčkem Grand Theft Auto V, které vám svým nabušeným obsahem vrátí vložené peníze několikanásobně. Však si přečtěte naši recenzi a uvidíte sami.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,