Vyhlášení výherců: Velká narozeninová soutěž o Xbox One

Doupě slaví 15 let a k příležitosti narozenin jsme si pro vás připravili obří soutěž o spoustu cen. Dostane se na každého, takže neváhejte!

Vyhlášení výherců

Včera se vás na webu sešlo opravdu hodně a krátce po uvolnění poslední otázky tak bylo po soutěži. Všem děkujeme za účast a výhercům srdečně gratulujeme, díky narozeninové náladě totiž tentokrát bude šťastlivců více než obvykle. Celkem 14 účastníků si domů odnese alespoň malou pozornost! Vy ostatní nezoufejte, brzy pro vás budeme mít další soutěži, Vánoce jsou totiž za rohem. A nyní k pódiu!

1. místo - konzole Xbox One

- Lukáš M. (Praha)

2. místo - herní balíček PS4 (tři hry), mikina a tričko s tématikou GT6

- Michael T. (Prostějov)

3. místo - herní balíček PS4 (tři hry), mikina a tričko s tématikou GT6

- Jaroslav K. (Bystřice pod Hostýnem)

4. místo - herní balíček PS4 (tři hry), mikina a tričko s tématikou GT6

- Tomáš O. (Moravská Nová Ves)

5. místo - Xbox360 ovladač, Xbox360 ovladač Fable III a headset

- Václav M. (Znojmo)

6. místo - Xbox360 ovladač, Xbox360 ovladač Fable III a headset

- Jan Š. (Chrudim)

7. místo - Xbox360 ovladač, Xbox360 ovladač Fable III a headset

- Pavel V. (Brno)

8. místo - Xbox360 ovladač, Xbox360 ovladač Fable III a headset

- Daniel K. (Hradec Králové)

9. místo - Xbox360 ovladač, Xbox360 ovladač Fable III a headset

- Michael K. (Horní Řasnice)

10. místo - Xbox360 headset

- Filip K. (Horní Řasnice)

11. místo - Xbox360 headset

- Miroslav T. (Lichnov)

12. místo - Xbox360 headset

- Darko N. (Olomouc)

13. místo - Xbox360 headset

- Jiří P. (Praha 10)

14. místo - Xbox360 headset

- Jan S. (Praha 5)


 

Doupě oslavilo 15 let a při té příležitosti jsme pro vás připravili megasoutěž ve spolupráci s Microsoftem a Sony. Rozdáme kupu cen, ale budete si je muset zasloužit napříč celým soutěžním týdnem. O co se bude hrát? O konzoli Xbox One, herní pecky pro konzoli PS4 a další chuťovky.

Xbox One

První cenou v naší soutěži bude nová konzole Xbox One, tedy úplná novinka na českém trhu. Konzole nabízí osmijádrový procesor AMD 1,6 GHz, 8 GB operační paměti DDR3, grafický akcelerátor od AMD, 500 GB disk, Blu-ray mechaniku a nový pohybový senzor Kinect 2.0. Nechybí mnoho způsobů připojení včetně HDMI, USB 3.0, Wi-Fi a LAN.

xbox_consle_sensr_con4ku8d.png

Kromě již dostupných exkuzivit, jako je rubačka Ryse, zombie akce Dead Rising 3 či závodní simulátor Forza Motorsport 5 se do konce roku objeví spousta dalších next-gen titulů v čele s praštěnou akcí Sunset Overdrive či závody Forza Horizon 2.

Xbox_Console_RHS78_TransBG_RGB_2013.pngxbox_controller_rhs78vguvi.png

PS4 hry a oblečení

Připraveny pro vás máme i další ceny, zkrátka totiž nepřijdou ani milovníci konzole PS4. Pro vás máme připraveny například herní balíčky Knack, inFamous: Second Son, Killzone: Shadow Fall, tématická trička či mikiny GT6.

270171_front.jpg53801-knack.pngKillzone_sf.jpg

GT6_Merchandise_Adult-T-Shirt.pngGT6_Merchandise_Hoodie.png

A aby toho nebylo málo, těšit se můžete i na sluchátka či ovladače pro konzoli Xbox360 a speciální edici ovladače s tématikou Fable.

Fable-III-Limited-Edition-XBOX-360-Wireless-Controller-5-1024x1022.jpgXbox_360_white_wireless_controller.pngXbox-360-Wired-Headset.jpg

Jak soutěžit

V týdnu od pondělí 15. 9. do neděle 21. 9. bude na webu Doupě.cz položena každý den jedna soutěží otázka. Naleznete ji vždy na konci některého článku, který bude v ten den publikován. Všechny otázky tedy bude možné dohledat i zpětně.

Takto budou soutěžní otázky umístěné v článcích vypadat:

Ukázka otázky. Na toto demo neodpovídejte

V neděli se objeví na webu poslední, sedmá otázka, a kdo prostřednictvím formuláře níže jako první odešle správné odpovědi na všechny soutěžní otázky, vyhrává konzoli Xbox One. Všechny další ceny se budou přiřazovat podle časové posloupnosti došlých správných odpovědí.

Sledujte Doupě.cz na Facebooku a Twitteru, kde vám vždy trochu poradíme, kdy se vyplatí být během neděle v pohotovosti.

Jakmile bude zveřejněna poslední otázka, zadejte níže všechny odpovědi:

Na nic tedy nečekejte a soutěžte! Cen je mnoho a na své si příjde takřka každý. My vám přejeme hodně štěstí a doufáme, že s námi zůstanete ještě mnoho dalších let!

Soutěž trvá od pondělí 15. září do neděle 21. září 2014. Každý se smí soutěže zůčastnit pouze jednou, duplicitní odpovědi budou odstraněny. Výherci budou kontaktováni na uvedený e-mail. Výhry není možné vymáhat právní cestou, podrobná pravidla najdete zde.

Potvrzením tohoto elektronického prohlášení stvrzujete, že souhlasíte se zařazením, správou, zpracováním a uchováním poskytnuté e-mailové adresy společností Mladá Fronta, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Diskuze (96) Další článek: V novém Metal Gearu budete mít vlčího společníka DD

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,