Diablo III čeká datadisk, Heart of the Swarm letos nevyjde

Activision Blizzard se dařilo a to ještě před sebou mají vydání Call of Duty: Black Ops II.

Activision Blizzard zveřejnil finanční výsledky za poslední čtvrtletí a během telekonference s investory zmínil i celou řádku zajímavých informací. Můžeme začít třeba s Diablem. Třetího dílu se ke konci letošního září prodalo prý přes 10 milionů kopií a jednalo se o nejprodávanější PC hru jak US, tak v Evropě. Mike Morhaime, šéf Blizzardu, prozradil, že pracují na datadisku. Informace je to poměrně očekávaná, stejně jako to, že zatím nezveřejní žádné datum vydání. Nejdůležitější je pro ně hratelnost a kvalita datadisku. Není známo ani téma, či další informace o rozšíření.

Activision_blizzard_logo-1-.jpg

Pokud jste někde v hloubi doufali, že druhý díl trilogie Starcraft II vyjde ještě letos, máte smůlu. Blizzard počítá s vydáním Heart of the Swarm až někdy v první polovině roku 2013. A poslední střípek od Blizzardu: World of Warcraft: Mists of Pandaria se prodalo za první týden 2,7 milionu kusů. Předchozího datadisku, Cataclysmu, se prodalo jen za prvních 24 hodin 3,3 milionů, takže je to znatelný pokles. Nicméně co by za to jiné hry daly.

Šéf Activisionu, Bobby Kottick, pochválil prodeje Skylanders: Giants, což je titul mixující klasickou videohru a sběratelské plastové figurky. Díky úspěchu zmíněných her měl Activision Blizzard za třetí příjmy ve výši 841 milion dolarů, což překonalo jak odhad (740 milionů), tak stejné období za loňský rok (754 milionů). Příští týden vychází Call of Duty: Black Ops II a Kottick věří, že to bude jeden z nejúspěšnějších startů v zábavním odvětví. 

Zdroj: Eurogamer
 
Váš názor Další článek: Podívejte se na rozbalování Wii U, uživatelské účty a chat

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,