Kinematograf: Třetí světová v Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 předvedlo pořádný trailer, Assassin's Creed Revelations na ten svůj zatím jen láká. A nabízíme i další vybraná videa.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Reveal trailer

Délka: 01:29 min

Po úniku prvních informací a následných čtyřech zelených teaserech se objevil první plnohodnotný trailer na předpokládaný prodejní hit Call of Duty: Modern Warfare 3. Minuta a půl doslova našlapaná akcí dává na vědomí, že z vyjetých kolejí série zřejmě vyjíždět nebude, naopak nabídne ještě spektakulárnější dávku hollywoodsky výbušných scén. Hlavní lákadlo představuje přenesení konfliktu do ulic několika světových metropolí, jako je třeba Berlín, Paříž či New York. I když po předchozích dílech máme obavy z nastavované kaše, jedno se uznat musí, kouká se na to hezky. Mimochodem, Activision spustili i oficiální stránku hry, ovšem kromě teaserů a traileru na ní víc informací není.

VIDEO: 4395 'Call of Duty: Modern Warfare 3 - Reveal trailer'


 

Ukázka animací některých jednotek Inferna z chystaného už šestého dílu tahové strategie Heroes of Might and Magic.

 

Dead Island - Trailer

Délka: 01:38 min

Pořádná ukázka přímo ze hry Dead Island. Na first person zombie vybíječce z dovolenkového letoviska pracují polští Techland, tvůrci série Call of Juarez.

 

Silent Hill Downpour - Thank you video

Délka: 01:01 mi

Jako poděkování za pokoření hranice 5000 fanoušků na Facebooku vydali brněnští Vatra games krátkou ukázku z jejich připravovaného E3 dema Silent Hill Downpour.

 

 

Disney Universe - Teaser

Délka: 01:21 min

Disney odhalil novou multiplayerovou hru Disney Universe, která na první pohled vypadá jako přímý klon LittleBigPlanet. Titul vás provede šesti velkými světy, ve nichž budete spolu se třemi dalšími kamarády řešit řadu hádanek a bojovat s bossy.

Ovládat budete malého modrého hrdinu, kterého budete moci navléknout do kostýmů klasických Disneyho maskotů. Těchto oblečků bude více než 40, přičemž každý z nich bude oplývat svou speciální silou, jež se bude v průběhu hry neustále zlepšovat.

Disney Universe vyjde pro PC, PS3, X360 a Wii letos na podzim.

VIDEO: 4406 'Disney Universe - Teaser'


 

Gears of War 3 - Teaser

Délka: 00:15 min

Poslední dobou je v nějak v móde vydávat videa lákající na další video. Přesně tento případ je i nová upoutávka na trailer ke Gears of War 3.

Night of the Meteor - Trailer

Délka: 07:42 min

Zatraceně dlouhá ukázka předělávky legendární adventury Maniac Mansion. Parta německých nadšenců klasiku předěláva do vizuální podoby další klasiky: Day of the Tentacle.


Star Wars: The Old Republic - Sith Inquisitor trailer

Délka: 01:59 min

Očekávané MMORPG The Old Republic by se teoreticky mohlo objevit letos na podzim, ale to je možná spíš zbožné přání. Zatím se můžete aspoň podívat na představení třídy Sith Inquisitor.

 

 

Assassin's Creed Revelations - Teaser

Délka: 00:52 min

Dřívější info o Assassin's Creed: Revelations bylo sice fajn, tu pravou "žízeň" ale vždy uhasí až pořádné video přímo ze hry. Chtěli bychom říct, že jej pro vás máme, ale není to pravda. Na plnohodnotný trailer si budeme muset počkat až do E3 (přesněji 7.června). Nicméně pár scén ze hry ukazuje i atraktivní teaser podbarvený vyprávěním hlavního hrdiny, Ezia.

VIDEO: 4405 'Assassins Creed Revelations - Teaser' 


 

BloodRayne: Betrayal - Debut trailer

Délka: 00:58 min

BloodRayne se vrací! Ovšem nově v podobě stahovatelné 2D akční plošinovky pro PSN a XBLA. První video představuje placatou (jen co se týče dimenzí, ne obsahu podprsenky) upírku přímo v brutální akci.

 

Birds of Steel - Reveal trailer

Délka: 01:07 min

Birds of Stell jsou nová, spíše arkádovější letadélka pro konzole Xbox 360 a Playstation 3. Na rozdíl od podobných Birds of Prey se oceloví ptáci mají soustředit spíše na pacifická bojiště druhé světové.

 

Warhammer 40.000: Space Marine - Combat system dev diary

Délka: 04:34 min

Nový vývojářský deník se věnuje soubojovému systému akční mlátičky ze světa Warhammer 40.000. Space Marine začne rotomečem porcovat zelené příšerky letos na podzim.

 

 

Diskuze (1) Další článek: Datum vydání dema Dungeon Siege 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,