Píseň ledu a ohně také jako hra

Když televizní stanice HBO minulý rok vypustila do světa zprávu, že chystá adaptaci veleúspěšné knižní série George R. R. Martina, Píseň ledu a ohně, fanoušci kvalitní fantasy si radostí pomočili spodní prádlo. A upřímně nechceme vědět, co s nimi udělá prohlášení studia Cyanide, které chystá také herní předělávku.

Od tvůrců šíleného Blood Bowlu se toho sice moc nečeká, ale fakt, že si jako žánr zvolili strategii, dává ctitelům předlohy jistou naději na kvalitní adaptaci. Bohužel, datum vydání ani platformové zařazení A Game of Thrones: Genesis nikdo nezveřejnil, ale kdyby se nás někdo zeptal, tipnuli bychom si, že se hry dočkáme zároveň s uvedením seriálu na HBO.

Příběh nicméně zůstane věrný originálu a i v Genesis se dostanete do války mezi středověkými šlechtickými rody. Jak ale mluvčí Cyanide v tiskové zprávě upozornil, ne vždy lze vítězství dosáhnout silou, z čehož lze usuzovat, že si vývojáři mimojiné dají záležet i na diplomatické části hry. Své teritorium tak budete moci rozšiřovat nejen armádou, ale i schopnými politiky či špiony.

Zdroj: TZ

Žánr: Strategie
Výrobce: Cyanide Studio
Začátek prodeje: 29. září 2011
Váš názor Další článek: Breach vyjde až příští rok

Témata článku: , , , , , , , , , ,