PC | RPG | Téma

Týden se Zaklínačem 2 - ženy v Zaklínači 2

Krásné ženy a Zaklínač, to k sobě patří. Proto jsme se na ně zaměřili v pokračování. Ovšem pozor, jde nám o jejich charakter. Dobrá, i ty křivky.
Kapitoly článku

Geralt z Rivie je chlípník, to bezesporu. Stejně jako většině mužů mu nejsou radosti těla cizí a do karet mu hraje i jeho vysportovaná postava – pokud se tedy lovu krvelačných bestií dá říkat sport. Pravda, mutantní oči na balení děvčat výhrou nejsou, i tak však zaklínač skončil v posteli s celou řádkou ženštin. Knižní série, stejně jako první herní Zaklínač, se erotických scén nebáli a to samé můžeme říct i o Zaklínači 2. Jde to dokonce tak daleko, že první texturovou bradavku můžete spatřit v prvních deseti minutách hry.

 

Ale Zaklínač 2 není lacinou erotickou hrou a ženské postavy rovněž nejsou laciné poběhlice. Naopak, hra má v zásobě několik velmi silných a propracovaných ženských charakterů se zajímavou historií i charakterem (a ty polygonové modely taky nejsou k zahození). Vybrali jsme pět těch nejdůležitějších, na které v Zaklínači 2 narazíte. A nebojte se, prozrazovat nic zásadního nebudeme.

Týden se Zaklínačem 2: Vrahové králů

Pondělí: Kde se vlastně Zaklínač vzal? (téma)
Úterý: Ženy v Zaklínači 2 (téma)
Úterý: Soutěž o 3 hry Zaklínač 2: Vrahové králů a 3 medailony
Úterý: Zaklínač 2: Vrahové králů – poctivé hardcore RPG (recenze)
Středa: Tipy pro začínající vědmáky (tipy)
Čtvrtek: Jak dobře znáte Zaklínače? (kvíz)
Pátek: Pět nejdospělejších RPG - sex za zkušenosti (téma)

Triss Ranuncul

triss.jpgNadaná čarodějka s ďábelsky svůdnými rudými vlasy patří mezi nejbližší přátele Geralta z Rivie…a vlastně je i něčím víc. Díky svým schopnostem, znalostem a oddanosti se stala platnou členkou rady krále Foltesta z Temerie, je hrdinkou bitvy u Soddenu a kdysi se jí přezdívalo Čtrnáctá z Pahorku, neboť byla mylně považována za jednoho ze čtrnácti mágů, kteří padli v jedné z největších bitev nilfgaardských válek. Pomohla Geraltovi v bitvě se Salamadrou a potlačit rebelující Řád planoucí růže. Na začátku Zaklínače 2 je společně s Geraltem po boku krále Foltesta.

zaklinac 08.jpg zaklinac 09.jpg

Ves

ves.jpgPobočnice Vernona Roche v oddílu Modrých pruhů – temerských speciálních jednotek. Mezi bandou elitních zabijáků a hrdlořezů může vypadat její dívčí tvář a ryze ženská postava nepatřičně, ale jak se říká, nesmíte soudit knihu podle obalu. Členem Modrých pruhů se stanete jen díky pořádné porci odhodlání, schopností, ale i určité bezohlednosti. Ves nic z toho nechybí. Původně dívka z chudé rolnické rodiny, která o kariéře v armádě zrovna nesnila, a až náhodné setkání s Vernonem ji změnilo osud. Roche v inteligentní dívce okamžitě rozpoznal neobvyklou rozhodnost a hrdost a začlenil ji do své jednotky. Ves toho nikdy nelitovala. Geralt se se sympatickou Ves seznámí v ne už tak sympatickém vězení.

zaklinac 03.jpg zaklinac 10.jpg

Sheala de Tancarville

sheala.jpgAsi byste neřekli, že tak atraktivní tělo, jakým čarodějka Sheala de Tancarville bezesporu disponuje, oblažuje svět víc než stovku let. Ale je to tak, stejně jako většina lidí koketujících s taji magie, i Sheala vypadá daleko mladší, než ve skutečnosti je. Mocná kouzelnice, známá jako Kovirská samotářka, se příliš nemíchá do politiky a věnuje se spíše bádání a odhalování tajemství. Jaký rozdíl oproti jiným mágům, kteří by pro získání moci udělali cokoliv. Její nepřekonatelné znalosti elementů a alchymie vnadné čarodějce přinesly obdiv i respekt po celých Severních královstvích. Proto je docela podivuhodné, že zabloudila na tak nevýznamné místo, jako přístav Flotsam. Nebo je snad za tím něco víc?

zaklinac 06.jpg zaklinac 07.jpg

Saskia

saskia.jpgSaskia je vlastně takovou Johankou z Arku. Narodila se chudému rytíři, který ji v raném věku zanechal rolnické rodině, takže si na svého pravého otce příliš nevzpomíná. Nicméně vděčit mu může za své velitelské charisma. Saskia je pravý vůdce a muži pod jejím velením dokážou v bitvách nevídané věci. Aby ne, jemná pleť, zářící vlasy, plné rty a ještě plnější ňadra působí jako perfektní motivační prostředek. Během občanské války přitáhla Saskia pod své velení obdivuhodný počet následovníků, dokonce i nelidí. Jejím nebývalým vůdčím schopnostem se vyrovná i talent s mečem a štítem. Není divu, že se o této podivuhodné ženě začaly povídat různé hrdinské příběhy. Prý dokonce jednou zabila draka, což je věc přisuzovaná jen schopnostem zaklínačů. Možná právě proto ji potkáte na bitevním poli.

zaklinac 02.jpg zaklinac 05.jpg

Filippa Eilhart

filippa.jpgFillipa Eilhart je hvězdou tretogorského dvora a bývalou osobní čarodějkou krále Vizimira II. Jen málokdo se vyrovná jejím znalostem v proměňování, jednom z nejzáludnějších umění magických. Mezi její speciální schopnosti patří proměna v sovu, díky čemuž dokáže létat. Stejně jako Sheala a ostatní čarodějky, i ona vypadá daleko mladší, než ve skutečnosti je. Věkem se příliš nechlubí, ale dá se předpokládat, že přesahuje 100 let. Filippa je pyšná, nezávislá a extrémně krásná. Nicméně její chladný přístup a lačnění po moci z ní nedělá zrovna ideální společnici. Podle svých rozhodnutí se s ní setkáte buď v průběhu druhého aktu, nebo až úplně na konci hry.

zaklinac 01.jpg zaklinac 04.jpg

V druhé kapitole najdete jako bonus fotky Triss z polské mutace časopisu Playboy. Jedná se o docela pikantní obrázky, takže klikejte pouze po desáté hodině večerní a pouze, pokud vám bylo osmnáct let! 

Kapitoly článku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,